Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Το ζώο της ημέρας


No comment.

Το είδα στο failgreece.tumblr

9 σχόλια:

mahler76 είπε...

αυτό θα πεί πολιτικός λόγος :(

elPresidente είπε...

Ετοιμάσου...

Michalis_Vin είπε...

Γαμηθηκαμε στα γελια με το αστειο του

mitsaras είπε...

οτι?

Ein Steppenwolf είπε...

Άλλος ένας αγράμματος που εκλέχθηκε βουλευτής…

Randy Marsh είπε...

@ mitsaras
Ότι ζώο.
Όχι εσύ ε; :)

xray είπε...

Ποιος είναι ο άνθρωπος που αποκάλεσε "κουτσό" τον Σόιμπλε και δημιούργησε σάλο

Βρε , βρε κάτι βουλευτές που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ! Ο άνθρωπος που τις τελευταίες μέρες έγινε γνωστός από τον "κουτσό Σόιμπλε" είναι εδώ και χρόνια στην πολιτική , καθώς δεν φύτρωσε μέσα από την αγνή πάλη του ΣΥΡΙΖΑ και τις λαικές τάξεις.

Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς, επί σειρά ετών συνδικαλιστικό στέλεχος της ΠΑΣΚΕ και του ΠΑΣΟΚ. Ο ίδιος δηλώνει «βιομηχανικός εργάτης» από το 1996 έως σήμερα, αλλά ουσιαστικά είναι ένας εργατοπατέρας.

Μέλος της διοίκησης του σωματείου «ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ» μιας από τις παλαιότερες και μεγαλύτερες Ελληνικές βιομηχανίες Το διάστημα 2000-2011 είναι αναπληρωτής γραμματέας και τα έτη 2001-2002 γενικός γραμματέας.Επανεκλέγεται συνεχώς και το 2012.Από το 2010 ως σήμερα είναι πρόεδρος του εργατικού κέντρου Λιβαδειάς. Ο νεαρότερος πρόεδρος εργατικού κέντρου.

Επιπλέον είναι ιδρυτικό μέλος των επιτροπών «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» στα διόδια, αφού δεν είναι κορόιδο να πληρώνει , το κάνουν κάποιοι άλλοι γι αυτόν.

Εντύπωση κάνει πως είναι βουλευτής -φάντασμα αφού στο διαδίκτυο δεν έχει ιστοσελίδα και δεν υπάρχουν στοιχεία για την ημερομηνία γέννησης του και οι σπουδές του.

Έτσι για να γνωριζόμαστε....

(Από το http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/11/blog-post_2176.html)

xray είπε...

Μπορείτε να δείτε και άλλο ζώο εδώ:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OpT9cMMCzPo
Προσέξτε και τα σχόλια, έχουν ενδιαφέρον

Randy Marsh είπε...

@ xray
Το είδα και αυτό το ζωάκι από τα χθες αλλά δεν την πάλευα να βάλω δύο στα καπάκια. Είπα να ασχοληθώ με γαβγάκια και γατάκια σήμερα.
Το ringtone τελικά βρέθηκε τι είναι;