Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Dave Mustaine: Μας ψεκάζουν!

Όπως είναι γνωστό, ο τραγουδιστής των Megadeth δυστυχώς τρελάθηκε. Αφού λοιπόν πριν λίγο καιρό κατηγόρησε τον Obama για το μακελειό στην πρεμιέρα του Batman (εδώ), τώρα ασχολείται με πιο σοβαρά πράγματα όπως οι αεροψεκασμοί...
Ειδικοί επιστήμονες δηλώνουν ιδιαίτερα ανήσυχοι με την περιπτωσάρα του και δηλώνουν πως σύμφωνα με μελέτη που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη (μόλις ολοκληρωθεί θα δημοσιευθεί στο blog) η σύνδεση τρέλας και ενασχόλησης με το heavy metal σε αυτή την ηλικία, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη.


Bonus αεροψεκασμών: Η Χρυσή Αυγή δημοσιεύει συνωμοσιολογικό κείμενο σχετικό με την επικινδυνότητα της αιθαλομίχλης (εδώ). Ουσιαστικά πρόκειται για αναδημοσίευση (με λίγες αλλαγές) από blog με όνομα psekasmata (εδώ). Τρελοί ενωμένοι ποτέ νικημένοι.

Bonus Dave Mustaine: Σύνδεση με Πούτιν και τροφή για σκέψη (εδώ). 

3 σχόλια:

xray είπε...

Νόμιζα ότι αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα. Και στο Σαν Ντιέγκο τώρα; Ως που θα φτάσει αυτή η κατρακύλα; Κοιτάξτε το παλικάρι πως έχει γίνει. Κρίμας.

xray είπε...

Ορίστε και τα σχόλια παθόντων συνανθρώπων μας από το επίσημο βλογ των ψεκασμένων:
http://psekasmata.blogspot.gr

Είμαι από την Πάτρα.Ασχολούμαι με αγροτικά. Βλέπω τα δέντρα μας ειδικά τα εσπεριδοειδή να μαραζώνουν..εδώ οι πορτοκαλιές οι λεμονιές και οι μανταρινιές χάνουν τα φύλλα τους και τα περισσότερα από αυτά που μένουν κιτρινίζουν..οι ελιές μας χάνουν τα φύλλα τους κι αυτές και εχω δει αρκετά μαραζωμένα κυπαρίσσια τελευταία... Χαίρομαι που βλέπω ανθρώπους του Θεού που ασχολούνται με το θέμα.
...εύχομαι να έχουμε καλές εξελίξεις στο θέμα με τη χάρη του Θεού πάνω απ' όλα! (ΣΧΌΛΙΟ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ) http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.co

και καλύτερα:

κυριοι μην ακουτε τι λεει η αεροπορια . μας ψεκαζουν κανονικα , και εμας και ολα τα παιδια μας τα ελληνοπουλα . τους ευχωμε απο την καρδια μου , σε αυτους που κανουν τετοιο φονο , οτι χειρότερο . βρωμερες ψηχες , αντιχριστοι . δεν εχουμε και κανα αντιεροπορικο να τα κατευαζω κατω σαν τα κοτσιφια . ου να μου χαθητε φονιάδες . δεν αφήσατε φυση , και ιδικα οι θανατοι τον τελευταιο καιρο στην ελλαδα ειναι το κατι αλλο . παρακαλω αν γνωριζει καποιος απο που απογειωνοντε αυτα τα αεροσκαφη , απο εδω ελλαδα ? η ερχωντε και απο εξω . μας ενδιαφερει πολυ αυτο , αν γνωριζει καποιος ας γραψει . ευχαριστω .

xray είπε...

Και το ένοιωθα, κάπου βαθιά μέσα μου, ότι δεν μπορεί να είναι χριστιανοί αυτοί που κάνουν αυτά τα πράγματα. Για αντίχριστους του κερατά τους έκοβα κι εγώ.