Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Ο Ομπάμα με σατανιστικό μπλουζάκι της ημέρας

Σοκ και αίσχος με νέα εμφάνιση πλανητάρχη που φωτογραφήθηκε φορώντας μπλουζάκι με τον αρχισατανιστή Άλιστερ Κρόουλι. Δείτε χάλια!
H φωτογραφία κυκλοφόρησε αμέσως σε έγκυρα blogs που κάνουν την αφύπνιση (βλέπε skeftomasteellhnikaniaouvregatoula.blogspot.gr) ξεσκεπάζοντας την παγκόσμια σατανοκίνητη συνωμοσία της φωτιάς. Βέβαια το νεοταξικό blog ellinikahoaxes.gr έτρεξε αμέσως να προστατέψει τον ηγέτη του και σε μια προσπάθεια και δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ισχυρίζεται ότι η φωτογραφία είναι προϊόν photoshop. Έβγαλε λοιπόν τη στάμπα και ισχυρίζεται ότι η κανονική φωτογραφία είναι αυτή:
Έφτασε μάλιστα στο σημείο να κατασκευάσει ψεύτικη ιστοσελίδα η οποία ανήκει δήθεν στο παιδάκι που φωτογραφήθηκε μαζί με τον Ομπάμα (δείτε εδώ). Για τέτοια ξεδιαντροπιά μιλάμε.

Το tipotastasovara δηλώνει κατηγορηματικά ότι και οι δύο φωτογραφίες είναι μακέτο. Ψάξαμε, ξεσκεπάσαμε και παρουσιάζουμε σε αποκλειστικότητα το πραγματικό ντοκουμέντο που θα συζητηθεί.
Μόνο αλήθειες.


ΥΓ: που θα πάει αυτό το αίσχος με το νεοταξικό ellinikahoaxes.gr; Τη μία μας λέει ότι δεν γίνονται αεροψεκασμοί (εδώ), την άλλη ότι δεν υπάρχουν τεράστιοι μπάμπουρες (εδώ)... τι θέλετε κύριοι; Μήπως και τα ιπτάμενα δελφίνια είναι μύθος;;;

2 σχόλια:

ξερωγωξερωγωνταξ είπε...

ειναι οι ιδιοι που ευαγγελιζονται την διαφορετικοτητα του μπροκολου και του κουνουπιδιου...μπεεεεεε

mahler76 είπε...

Ρε εσύ είναι του Σατανά οι ellikahoaxes.gr