Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου της ημέρας (part2)

Αναδημοσιεύει 'πειραγμένη' φωτογραφία ως κανονική, του λένε ότι είναι photoshop και επιμένει ότι δεν έχει καμία σημασία (όπως άλλωστε ισχύει και για τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών ή τη ρήση Κίσινγκερ που δεν έχει σημασία αν είναι πλαστά αφού έτσι κι αλλιώς 'επιβεβαιώνονται στη πράξη'. Έ Χατζηστεφανάκο;).


Επίσης αρχίζει και αισθάνεται ότι ο Χίτλερ μπορεί να είχε και δίκιο. Παραμένει όμως γνήσιος επαναστάτης γιατί ντρέπεται και λίγο που το λέει...
Αφού λοιπόν αποφάσισε ότι όλοι εκτός από αυτός και τους φίλους του είναι ναζί, μπορεί να λέει ό,τι θέλει για τον Χίτλερ και τους Εβραίους αφού κάνει επανάστα ο άνθρωπας και τον πνίγει το δίκιο να 'ούμε.
Επίσης άξια αναφοράς είναι και η συμπεριφορά των μαθητών του Χατζηστεφάνου κάτω από κάθε status του. Γελάνε με τα ίδια αστεία, μοιράζουν τις ίδιες κατάρες, συμφωνούν απόλυτα με όλα όσα λέει κι ας μην καταλαβαίνουν τίποτα, ενώ τώρα τελευταία χρησιμοποιούν και τις ίδιες ατάκες με το δάσκαλο. Είναι να τρελαίνεσαι.

για part1 εδώ.

4 σχόλια:

ξερωγωξερωγωνταξ είπε...

το part 1 παραμενει το πιο ηλιθιο status ολων των εποχωνε , but nonetheless dat nigga haz game !

ΜΛΠ είπε...

ρὲ πιτσιρικά, τὸ πρόβλημα εἶναι ὅτι ἡ φωτογραφία ἦταν μονταρισμένη ἢ ὅτι οἱ Ἰσραηλινοὶ σκοτώνουν παιδιά; ζύγισέ τα λίγο καὶ δὲς σὲ ποιόν θὰ ἔπρεπε νὰ ἐπιτίθεσαι. καὶ δὲ μιλάμε ἀντισημιτικά, ἀντισιωνιστικὰ μιλάμε. τὸ μόνο φάουλ ἦταν ὁ ὑπαινιγμὸς γιὰ τὸν Χίτλερ.

mahler76 είπε...

Κι εκεί που δεν πίστευα πως υπάρχει μεγαλύτερος μαλάκας από τον Τζήμερο...

MrMethadrine είπε...

ακομα ζει αυτη?