Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στη Microsoft

"Η πληροφορική έχει κατακτήσει όλους τους τομείς που συνθέτουν τη ζωή" (Μιχάλης Λεφάκης JR)

Τα ξημερώματα της Τετάρτης 27 Ιουνίου επιτεθήκαμε με παγιδευμένο όχημα στα κεντρικά γραφεία της Microsoft. Εισβάλαμε από την κεντρική είσοδο και πυροδοτήσαμε το παγιδευμένο βαν στο εσωτερικό του κτηρίου βάζοντας φωτιά στην είσοδό του, χτύπημα γροθιά στον Bill Gates. Ήταν μια πράξη πολέμου ενάντια στα νέα windows και τα τσιράκια τους τα Windows Live Messenger και το Word (όχι το Starter, το κανονικό).

"Άλλο να παίζω με τηλεχειριστήριο και άλλο να σε αντιμετωπίζω άμεσα. Αυτό το ξέρεις πολύ καλά, γι'αυτό φοβάσαι..." (Άκης Φλωρεντής)

Το κτίριο της Microsoft επιλέχθηκε γιατί είναι μία απ’ τις ισχυρότερες εταιρίες του κλάδου των υπολογιστών, αυτών των θαυμάσιων και τρομακτικών μηχανών που ξεκίνησαν με στόχο να υποκαταστήσουν την ανθρώπινη νόηση και πλέον σηκώνουν τον καπιταλισμό στις πλάτες τους. Αυτά τα μαραφέτια και τα λογισμικά τους τρέχουν σε απίστευτες ταχύτητες, κάνουν πράγματα που δεν καταλαβαίνουμε και αποβλακώνουν τους πιτσιρικάδες με καπιταλιστικά παιχνίδια. Στόχος τους μια νεολαία ζόμπι. Στόχος μας να τους χαλάσουμε τα σχέδια.

Το κτίριο της Microsoft επιλέχθηκε επίσης γιατί τα νέα Windows δεν είναι User Friendly, γιατί τα παλιά ήταν καλύτερα και τώρα πρέπει να μάθουμε τόσα πράγματα από την αρχή. Εκτός αυτού, βγάζουν συνέχεια προβλήματα, χαλάνε, κολλάνε ιούς και πρέπει να τα αναβαθμίζεις συνέχεια λες και δεν έχουμε άλλες δουλειές. Επίσης το καινούργιο Windows Live Messenger είναι άθλιο και από τότε που βγήκε χρησιμοποιώ μόνο το Skype. Το μόνο πρόβλημα του Skype είναι που δεν έχει πολλά emoticons (άλλη καπιταλιστική αθλιότητα). Α επίσης το inbox της Hotmail μου βγάζει προβλήματα ενώ δεν φιλτράρει τα junk όσο πρέπει.

"Ρώσικη ρουλέτα η ζωή σου με τα νέα windows" (Kazuo Sakamoto)

Η πληροφορική, η πρακτική εφαρμογή των μαθηματικών, έχει πλέον την δυνατότητα προσομοίωσης της πραγματικότητας μέσα σε ένα εικονικό περιβάλλον. Η στέρηση συναισθημάτων και απολαύσεων, η αποξένωση και η αλλοτρίωση, η κενότητα και η ματαιότητα της ύπαρξης μπορούν πια να πνιγούν μέσα στις ψευδαισθήσεις που παράγουν μηχανές. Την στιγμή που πληκτρογραφώ αυτό το κείμενο, δίπλα μου δεκάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας είναι κολλημένοι σε μία οθόνη, προσαρμόζουν την συμπεριφορά τους μέσα από ένα παιχνίδι, κοινωνικοποιούνται αντικοινωνικά σε διάφορα sites κοινωνικής δικτύωσης που δεν με κάνει κανείς add. Αναζητούν την προσωπική επαφή, την φιλία και την ερωτική γνωριμία και εγώ τίποτα, μάλλον πρέπει να αλλάξω profile picture, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Απομακρυνόμαστε μαθηματικά από τις πραγματικές χαρές αυτού του κόσμου, να βλέπουμε ένα όμορφο τοπίο, θα μυρίζουμε ένα λουλούδι (gay), θα ακούμε τα κύματα της θάλασσας, να αφουγκραζόμαστε ένα σκυλάκι, να χαϊδεύουμε ένα γατάκι, να τραγουδάμε Πλιάτσικα γύρω από μια φωτιά σε μια ερημική παραλία.

Και εν πάση περιπτώσει, εμείς μεγαλώσαμε με Atari, Amiga και Commodore 64, παίζαμε Eye of the Beholder, North and South, Defender of the Crown και Kick Off και όχι αυτές τις σύγχρονες αηδίες που πρέπει να πατήσεις 42 κουμπιά για να κάνεις μια πάσα της προκοπής. Τι αηδίες είναι αυτές;

NO PASARAN!

ΥΓ: Αφιερώνουμε κάθε γραμμή αυτού του κειμένου στους αιχμάλωτους του WoW (World of Warcraft) και κάθε λογής παιχνιδιών στρατηγικής. Η σκέψης μας είναι μαζί τους...Μέχρι την αντάμωση...

YΓ2: Επόμενος στόχος twitter. Δεν με κάνει κανένας follow.

Αποκλίνουσες συμπεριφορές για την διάδοση του επαναστατικού μεταμοντέρνου ψυχεδελικού τερορισμού - Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο ενάντια στον ρατσισμό, την ξενοφοβία και τα windows - Φράξια μηδενιστών Kickoffιστών

1 σχόλιο:

mahler76 είπε...

η επανάσταση έχει αρχίσει.