Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Άντι-αντισπισισμός

Πώς είναι δυνατόν στον 21ο αιώνα να υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν ότι τα ζώα είναι καλά ή ότι πρέπει να έχουν δικαιώματα!
Κάθε χρόνο δαγκώνονται, χτυπιούνται, ξεφτιλίζονται, βιάζονται ή σκοτώνονται χιλιάδες άνθρωποι από ζώα. Μέσα στο 2009 είχαμε 243.522 νεκρούς μόνο από τις μέλισσες! Και δεν μιλάμε για μεγαλύτερα ζώα...
Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους, όμως τα καθεστωτικά media (βλέπε Indymedia) καταφέρνουν και τα κουκουλώνουν και αντιστρέφουν την πραγματικότητα παρουσιάζοντας τα ζώα ώς θύματα! Πόσα ζώα δαγκώθηκαν από άνθρωπο και πόσοι άνθρωποι δαγκώθηκαν από ζώα; Ε; Δεν φτάνει που τα βάλαμε μέσα στα σπίτια μας, θα βρούμε και τον μπελά μας από πάνω δηλαδή.
Το tipotastasovara.blogspot.com, ξεκινά έναν πόλεμο ενάντια στα ζώα και στα τσιράκια τους, αυτούς τους μίζερους αντισπισιστές από τα βόρεια προάστια που δεν τρώνε κρέας αλλά στον σκύλο τους δίνουν κονσέρβες με πατέ πάπιας.
Όμως τα λόγια είναι περιττά! Μέσα από αυτό το blog, θα παρουσιασθούν ντοκουμέντα για την ύπουλη και διαβολική φύση των ζώων αλλά και για την καταστροφική δράση τους, όχι μόνο ενάντια στον άνθρωπο αλλά και ενάντια στην φύση!!! Κείμενα-γροθιές, φωτογραφίες-κλοτσές και αποκαλυπτικά βίντεο θα είναι τα όπλα μας ενάντια στον φασισμό των.

Το πρώτο ζώο με το οποίο θα σχοληθεί το blog είναι ο λαγός, το κουνέλι, όπως θέλετε πείτε το. Καταρχήν είναι δυνατόν το ίδιο ζώο να έχει δύο ονόματα? Μετά σου λέει ότι υπάρχει και το αγριοκούνελο,ο ήρεμος λαγός και κάτι τέτοιες αηδίες. Λοιπόν όλα αυτά τα ζώα είναι ΕΝΑ. Όλο αυτό το μπέρδεμα δεν είναι παρά ένα χυδαίο κατασκεύασμα από τα ίδια τα ζώα στην προσπάθειά τους να προκαλέσουν περισσότερη σύγχυση αλλά και περισσότερα θύματα ανάμεσα στον αθώο ανθρώπινο πληθυσμό.


Φωτογραφία ντοκουμέντο απο κρυφή κάμερα. Ο λαγός δείχνει τα δόντια του και χαμογελάει σατανικα...


Φωτογραφία σοκ. Εδώ λαγός ετοιμάζεται να επιτεθεί και να ξεκοιλιάσει. Σπάνιο ντοκουμέντο γιατί πρίν το ξεκοίλιασμα σπανίως δείχνουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα.


Ακόμα πιό σπάνια φωτογραφία. Κουνέλι την στιγμή της σφάξης. Πολύ αίμα. Θύματα κουνελιών έπεσαν πολλοί ιππότες στην μεσαιωνική αγγλία. Εκείνη την εποχή τα κουνέλια μεταμορφωνόντουσαν σε άγ(ρ)ια δισκοπότηρα και όταν πλησίαζαν οι ιππότες, τους κατέσφαζαν.

Αυτό είναι το τέλος του πρώτου μέρους που αφορά τα κουνέλια. Δυστυχώς και ενώ μόλις ξεκίνησε η παράθεση στοιχείων, είχαμε τα πρώτα θύματα. Φίλος του blog, σήμερα το απόγευμα, δαγκώθηκε από τον σκύλο του! Ίσως από κουνέλι μεταμορφωμένο στον σκύλο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: