Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Όλη η αλήθεια για την Σέχτα!



Ραγδαίες οι εξελίξεις στο μέτωπο της τρομοκρατίας! Μετά απο αποκλειστικές πληροφορίες του tipotastasovara.blogpost αποδεικνύονται οι διασυνδέσεις Σέχτας με πυρήνες νίντζα, όμως ακόμα πιο ανησυχητικό είναι ότι ανάμεσα στα όπλα που εμφανίζει η οργάνωση στην φωτογραφία, διακρίνονται όπλα υψηλής τεχνολογίας τα οποία χρησιμοποιούνται μόνο σε διαπλανητικούς πολέμους (star wars, star trek, battlestar galactica κλπ).
Μετά από ειδική επεξεργασία της φωτογραφίας, καταφέραμε να επαναφέρουμε τα στοιχεία που οι τρομοκράτες είχαν επιμελώς σβήσει με photoshop, στην προσπάθειά τους να εξαφανίσουν τα ίχνη που θα οδηγούσαν στην αποκάλυψη των συμμάχων τους.
Έτσι λοιπόν στην φωτογραφία φαίνονται πλέον πεντακάθαρα δύο αστεράκια νίντζα (από αυτά που τα πετάς και κάνουν φφφφςςςςςς) και δύο ενεργειακά οπλοπολυβόλα λέιζερ, τύπου TR-116 Projectile Rifle!
Mετά τις τελευταίες εξελίξεις είναι ολοφάνερο ότι πίσω από την Σέχτα κρύβονται νίντζα αυτονομιστές, διαπλανητικά αλητάκια και ένας φίλος μου (ο Αντώνης Σκυλλάκος). Οι περίεργες διασυνδέσεις της Σέχτας, γίνονται πλέον οι ζεστές πατάτες στα χέρια της αντιτρομοκρατικής.

Υ.Γ: Πάρτε και την φωτό μόνο με τα αστεράκια νίντζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: