Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

«Αποκαταστάθηκε το πραγματικό νόημα της επετείου»

Ως αποκατάσταση του πραγματικού νοήματος της επετείου της 28ης Οκτωβρίου χαρακτήρισε ο Μανώλης Γλέζος τις σημερινές απρόσμενες κινητοποιήσεις που σημειώθηκαν στο σύνολο σχεδόν της ελληνικής επικράτειας, τονίζοντας ότι σήμερα ο λαός «διατρανώνει το ΟΧΙ στην υποταγή της χώρας στην τρόικα» και προσθέτοντας ότι το κράτος «αυτοκαταλύθηκε».(zougla.gr)
Αγανακτισμένοι αποκαθιστούν το πραγματικό νόημα της επετείου διώχνοντας τους πολιτικούς και χειροκροτώντας την χρυσή αυγή...

Δεν μας χέζεις ρε Γλέζο;

Τίτλο, ιδέα, βίντεο τα είδα όλα στο ελληνάκι.

6 σχόλια:

mahler76 είπε...

δεν ήταν όλοι οι διαδηλωτές απλά αγανακτισμένοι ούτε διαδήλωσαν όλοι για τον σωστό λόγο. Στον Βόλο ας πούμε τα έσπασαν για χάρη της τοπικής ομάδας και του Μπέου. Αλλά για τα όσα συνέβησαν στην Θεσσαλονίκη θα συμφωνήσω με τον Γλέζο.

Randy Marsh είπε...

Και στην Θεσσαλονίκη πάντως είχε και οπαδούς του Ηρακλή.

mahler76 είπε...

ναι αλλά δεν ήταν αυτοί που έδιωξαν τον Παπούλια. Πάντα μέσα στα πλήθη θα υπάρχουν και άσχετοι, μπαχαλάκιδες, και άτομα που κακώς είχαν τα προνόμια για την απώλεια των οποίων διαμαρτύρονται τώρα. Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός πως πλέον μεγάλο μέρος του πληθυσμού είναι απελπισμένο και με τις προοπτικές για τα επόμενα χρόνια να είναι ζοφερές, θα γίνει σύντομα και εξοργισμένο και δικαίως.

ξερωγωξερωγωνταξ είπε...

ναι Randy εμαθα κατεβηκε ολος ο λαος του Ηρακλη στη Θεσσαλονικη.Καποιοι ισχυριζονται οτι γεμισαν 4 ταξι.

mahler76 είπε...

@ξερωγωξερωγωνταξ
4 ταξί????? AXAXAXAXAXA

The Motorcycle boy είπε...

Δίκιο είχε ο Γλέζος και κακώς του τα χώνεις. Ποιο ήταν το νόημα της επετείου της 28ης Οκτωβρίου; Οτι ένας δικτάτορας μπορεί να αιματοκυλήσει έναν ολόκληρο λαό λόγω των συμμαχιών που έχει συνάψει και επικαλούμενος την εθνική υπερηφάνια. Υπάρχουν καταλληλότεροι να εκπροσωπήσουν μια τέτοια μαλακία από τους Χρυσαυγίτες;
Άλλο τώρα που ο Μανώλης δεν το λέει στα ίσα επειδή οι λεβέντες αυτοί του αμφισβητούν οτι κατέβασε τη σημαία...