Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Ιπτάμενα δελφίνια: Όλη η αλήθεια!

Ιπτάμενο δελφίνι σε αρχαία αιγυπτιακή τοιχογραφία

















Ιπτάμενος άνθρωπος-δελφίνι (δελφίνος) σε ρωμαϊκό ψηφιδωτό. 





















Βυζαντινή απεικόνιση αγγέλου με κεφάλι δελφινιού




















Από την αρχαιότητα μέχρι τις μέρες μας σε διάφορους πολιτισμούς υπάρχουν μαρτυρίες για ιπτάμενα δελφίνια που εμφανίζονται είτε ως αγγελιοφόροι μηνυμάτων είτε ως βοηθοί-προστάτες. Σύμφωνα με αυτούς τους μύθους τα δελφίνια είναι πλάσματα θεϊκής (ή εξωγήινης) προέλευσης, κάτοχοι προηγμένης τεχνολογίας και αρχαίων μυστικών ενώ μπορούν να διανύουν τεράστιες αποστάσεις σε μηδενικό χρόνο μέσα και έξω από το νερό! Η επιστημονική κοινότητα ποτέ δεν είχε ασχοληθεί σοβαρά με αυτές τις ιστορίες μέχρι πριν από λίγα χρόνια όταν άρχισαν να δημιουργούνται σοβαρές αμφιβολίες για την πραγματική φύση των δελφινιών. Ήταν το 1975 όταν σε τυχαίο πείραμα της ΝΑΣΑ συνέβη κάτι το εκπληκτικό. Επιστήμονες της ΝΑΣΑ είχαν τοποθετήσει ραδιοπομπό σε δελφίνι στο κόλπο του Μεξικό και μέσω δορυφόρων παρακολουθούσαν την πορεία του. Κάποια στιγμή το σήμα του δελφινιού χάθηκε για να εμφανιστεί ελάχιστα λεπτά μετά κάτω από την Κρήτη, κοντά στην Γαύδο γεγονός που επιβεβαιώνει και ο Έριχ Φον Ντένιγκεν! Παρόμοιο πείραμα επαναλήφθηκε το 1983 όπου συνέβη ακριβώς το ίδιο (δελφίνι εξαφανίστηκε από την θαλάσσια περιοχή της Αλάσκας για να εμφανιστεί στα ανοιχτά της Κούβας) πράγμα που προβλημάτισε ιδιαίτερα τους επιστήμονες οι οποίοι στην προσπάθειά τους να δώσουν μια λογική απάντηση στο μυστήριο, είπαν πως τα δελφίνια πρέπει να γνωρίζουν την ύπαρξη δυνατών θαλάσσιων ρευμάτων τα οποία εκμεταλλεύονται για τα υπερατλαντικά ταξίδια τους (θαλάσσια ρεύματα που θα ήταν χρήσιμα και για τα υπερατλαντικά ταξίδια των αμερικάνικων υποβρυχίων...). Όταν το πείραμα επαναλήφθηκε για τρίτη φορά το 1985, έγινε κάτι εξωπραγματικό, κάτι που πραγματικά σόκαρε όσους συμμετείχαν και που είχε ως αποτέλεσμα τον άμεσο τερματισμό του πειράματος από την αμερικανική κυβέρνηση καθώς και την λογοκρισία κάθε σχετικής με αυτό πληροφορίας. H μόνη πληροφορία που διέρρευσε ήταν πως δελφίνι στο οποίο είχε τοποθετηθεί πομπός, εξαφανίστηκε από τα ανοιχτά της Καλιφόρνιας για να εμφανισθεί στο Κάνσας, περιοχή που δεν έχει καν θάλασσα!
Το γεγονός αυτό οδήγησε στην αναθεώρηση όλων των επιστημονικών δεδομένων ενώ αποτέλεσε και την αφορμή για να αρχίσουν δεκάδες απόρρητες κυβερνητικές έρευνες πάνω στην συμπεριφορά και τις ικανότητες των δελφινιών. Παρόλα αυτά οι πληροφορίες που δημοσιεύονται είναι ελάχιστες ενώ η αμερικάνικη κυβέρνηση έχει καταγράψει το γεγονός του 1985 ως τεχνικό λάθος στο σήμα που έδωσε ο δορυφόρος και έκτοτε δεν μιλάει για αυτό.Παράλληλα γίνεται προσπάθεια μέσω κατευθυνόμενων ερευνών και ελεγχόμενων ΜΜΕ να δημιουργηθεί μία ψεύτικη εικόνα γύρω από τα δελφίνια (αυτή των αθώων και καλοκάγαθων πλασμάτων) ενώ σε μία προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης δημοσιεύει συνεχώς αστεία βίντεο με δελφίνια να κάνουν μπάνιο μαζί με σκυλάκια και γατάκια! Ανεξάρτητοι ερευνητές έχουν καταγγείλει αυτήν την συνωμοσία ενώ από την δεκαετία του 1990 και μετά όπου η διάδοση των ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών είναι ραγδαία, τον γύρο του κόσμου κάνουν φωτογραφίες δελφινιών που πετάνε ή βρίσκονται εκεί που κανονικά δεν θα έπρεπε. Η αμερικανική κυβέρνηση συνεχίζει να σιωπά και να μην δίνει καμία επίσημη απάντηση, τακτική που προκαλεί ακόμα περισσότερα ερωτηματικά.Τελευταίο περιστατικό αυτού του σήριαλ είναι η δημοσίευση της παρακάτω φωτογραφίας που για κάποιους αποτελεί απόδειξη πως τα δελφίνια μπορούν να πετάξουν.





Σύμφωνα με την πηγή δημοσίευσης η φωτογραφία τραβήχτηκε στον τρίτο όροφο ενός κτηρίου όταν οι κάτοικοι του είδαν στο παράθυρό τους ένα δελφίνι! Η φωτογραφία είναι αρκετά καθαρή, η δελφινάρα φαίνεται πεντακάθαρα ενώ φαίνονται ακόμα και τα αστέρια στον ουρανό! Η αμερικάνικη κυβέρνηση μίλησε για άλλη μια φορά για πλαστά στοιχεία και για φωτογραφία επεξεργασμένη στο photoshop. Παρακάτω παραθέτουμε μερικές ακόμα φωτογραφίες ιπταμένων δελφινιών. Είναι και αυτά μακέτο;;;
Ιπτάμενο δελφίνι στην Νέα Ορλεάνη



















Ιπτάμενο δελφίνι στον Καναδά.


Ιπτάμενο δελφίνι αντιμέτωπο με αεροπλάνο. Αργεντινή 2010.

Ιπτάμενο δελφίνι στην Πολωνία.
Ξανά στην Πολωνία.
Ιπτάμενο δελφίνι παρενοχλεί στρατιωτικό αεροπλάνο.Ιράκ 2009.
Αυτό πρέπει να είναι τόνος.
Ιπτάμενο δελφίνι στην Αίγινα.  

Τώρα ξέρεις.

8 σχόλια:

Flonsavardu είπε...

επιτέλους μια αναλυτική μελέτη πάνω σ' αυτό το καίριο και φλέγον ζήτημα που απασχολεί όλους.

Randy Marsh είπε...

Ξεσκεπάζουμε την αλητεία των δελφινιώνε.

Lu είπε...

Πάντα το υποψιαζόμουν...

santa panos είπε...

Έτσι. Και να μη ξεχνάμε κιόλας την μεγαλύτερη αλητεία τους, μαζί με τα άλλα τα μεγαλύτερα δελφίνια.
http://www.southparkstudios.com/clips/254177/never-forget-what-happened

Randy Marsh είπε...

Never forget!

mahler76 είπε...

Ι was raped by a dolphin!!!

bou είπε...

Fuck you Dolphin! Μας τα 'πρηξες ιπτάμενο κωλόζωο. Ως εδώ η αλητεία σου!

Εφτά είπε...

Επιτέλους, μια φωνή που λέει τα πράματα με το όνομά τους!