Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Sorry Guys

Κούπα για κύπελλο άμα υπάρχει... σε κόβω να μην υπάρχει.

credits σε redduckling.gr

6 σχόλια:

The Motorcycle boy είπε...

Το΄χασε γιατί ήταν κανονικό -άμα ήταν πέτσινο θα το΄βαζε. Είναι θέμα προπόνησης.

Υ.Γ.: Διάβασα "ομορφάντρα μου" και θυμήθηκα τον Καραγκούνη -κι αυτός δεν έχασε ένα; Πάντως ρε παιδί μου αυτός ο Παναθηναϊκός είναι γεμάτος κούκλους: Λέτο, Κάρα, Καντέ, Τοτσέ, Κουίνσι, Σαριέγκι... Γι΄αυτό πηγαίνανε καλά ως τώρα, όχι σαν τους δικούς μας τους μοντέλους που τους έχουν ξεζουμίσει οι παρδαλές και σούρνονται όταν έρθει η ώρα να παίξουν!

Unknown είπε...

Γαυράκο ξέρεις εσύ από πέτσινα τόσα χρόνια, ο τζόρτζεβιτς και ο γιαννακο έχουν πάρει μάστερ στη βουτιά, ειδικα ο καραφλος ειχε τελειοποιησει τις εκτελεσεις του.

Meinhof είπε...

daskalaki niaou

The Motorcycle boy είπε...

Ε, πώς δεν ξέρω από πέτσινα! Άσε που τα χαιρόμουν όσες φορές μάς τα έδιναν κατά του βάζελου -το τι γέλιο έριχνα με τη μίρλα σας δε λέγεται.

Η διαφορά είναι βέβαια οτι όταν μάς δίνανε πέτσινα παίρναμε και τα πρωταθλήματα ενώ τώρα που τα δίνουν σε σας πάλι δεύτεροι και πίσω μας βγαίνετε. Τσάμπα σάς τα δίνουν δηλαδή!

Υ.Γ.: Ο Τζόλε δεν έπεφτε, απλά τα έβαζε, ο Γιαννακό έπεφτε, ο (ποροπομπέρο) Αλεξανδρής, ο Λιάκουρας ο Ίβιτς και το Νινί, νομίζω. Αλλά να τους μνημονεύουμε όλους τους βουτηχτές -και τον Σαραβάκο και τον Κάρα και τον Σάλπι και τον Νίνη -έτσι; Δεν είναι σωστό να μην αποδίδονται τα εύσημα στους αυτοδύτες!

mahler76 είπε...

γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Η χούντα του παιδοβούβαλου Μαρινάκη δεν θα παιράσει.

The Motorcycle boy είπε...

Ναι -μετά τον Κόκκαλη και τον Γιωργάκη ο επόμενος συνταγματάρχης είναι ο Μαρινάκης! Και όπως έλεγε κι ο μέγας Μαρξ: "όποιος γελάει τελευταίος απλώς δεν κατάλαβε το αστείο".