Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Σημαντική εξαγγελία σε όλους τους λαούς!

To Ελληνάκι εντόπισε και έστειλε διαμαντάκι! Πρόκειται για την προσωπική σελίδα της Φλωρεντίας Μαστρογιανοπούλου η οποία καταγίνεται με κάτι κασέτες της Aetherius Society. Μέσα από αυτές ανακάλυψε ότι είναι ο Ιησούς Χριστός και έχει να μας κάνει μια σημαντική εξαγγελία... Επειδή λέει πάρα πολλά, απομόνωσα τα πιο σημαντικά. Enjoy!
Αγαπητοί Λαοί του Κόσμου,

έχω να σας κάνω μια ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ που αφορά όλους. Το 1995 είχα ανακαλύψει ότι η ζωή μου είναι στις κασέτες και στα βιβλία τις Aetherius Society στο Λονδίνο και ότι είμαι ο Κύριος Σας Ιησούς Χριστός, γραμμένα από τον Master Dr. George King. Ο Dr. King ήξερε τα πάντα για μένα τα παρελθόντα και τα μέλλοντα να συμβούν, αν και ποτέ δεν συναντηθήκαμε, ζούσε στο Los Angeles στην Αμερική. Την 1/1/1995 έγραψα αμέσως στις Μυστικές Υπηρεσίες του Λονδίνου και τους ζήτησα να ερευνήσουνε την υπόθεσή μου. Τους είπα τι μου συμβαίνει, ότι φανερώνω κασέτες και Cosmic Plan - Κοσμικό Πλανο - χωρίς να το ξέρω αυτό. Παρακάτω σας αναφέρω μερικά απ' τα γεγονότα που συνέβησαν στην ζωή μου και είναι στις κασέτες.


2) Η κασετα λεει :" I became an Accountant, a Bishop, a Pope - εγινα Λογιστρια, Αρχιεπισκοπος & Πριγκιπας". Σπουδασα Λογιστικα το 1984 στην Αθηνα κι εφ'οσον εχω φανερωσει αυτο με κλειστα ματια, μπορω να φανερωσω και τα αλλα δυο, να γινω Παπας & Βασιλισσα με ανοιχτα τα ματια αυτη την φορα.

4) Η κασέτα λέει:" Κώστας ". Είναι το όνομα του πατέρα μου.

6) Η κασετα λεει κατι για : " Emma , the peasant who cannot jump " - " Emma , ο χωρικος που δεν μπορει να πηδησει ", αναφερεται στον Μανωλη Σταυρακακη απ' την Κρητη ο οποιος ηταν διευθυντης σε 5 Star Hotel. Τον συναντησα στο Κολλεγιο μου και κρατησαμε καπια φιλια μεταξυ μας αλλα δεν του επετρεπα να με ακουμπησει , παρ' ολο που ειναι ωραιος και ψηλος αντρας. Με τον Μανωλη εχουμε την ιδια ηλικια. Αυτο ελαβε χωρα το 1988 - 1994 , τον Μαρτιο του 1994 επεστρεψα στην Ελλαδα.

Δεν με ακουμπησε κανεις απο τα 28 μου χρονια μεχρι σημερα και ειμαι 52.

9) Η κασέτα THE OCCULT SIGNIFICANCE OF FLYING SAUCERS - Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΔΙΣΚΩΝ - λέει: «no one has shown up - κανείς δεν εμφανίστηκε». Αυτό έγινε τον Απρίλη του 1994. Έστειλα μερικά γράμματα στον τότε Υπουργό Οικονομίας κ. Γιάννο Παπαντωνίου, τον ζήτησα ένα ραντεβού, πήγα στην Αθήνα τον Ιούλιο και φυσικά κανείς δεν εμφανίστηκε.

14) Η κασετα λεει : " the Vegetarian Hitler ", " ο χορτοφαγος Χιτλερ " τρωγω μονο λευκο κρεας , κοτοπουλο και ψαρι ολα μου τα χρονια.

21) Στις 15 Δεκεμβριου 1992, η Εγγλεζικη Αστυνομια μ'εκλεισε σε ψυχιατρειο για 3 μηνες σαν σχιζοφρενη επειδη ειπα στον ψυχιατρο οτι η ζωη μου ειναι στις κασετες τις Aetherius Society και οτι φανερωνω κασετες- δεν ειπα απολυτως τιποτε αλλο. Η συμπεριφορα μου ηταν φυσιολογικη και παραδειγμα στους αλλους και οπουδηποτε πηγα υπηρξα προτυπο μεχρι σημερα και αυτοι οι γιατροι μου καναν δυνατες ενεσεις, με ειχαν κανει φυτο, δεν μπορουσα να βαδισω, δεν μπορουσα να σηκωσω το χερι μου, ημουν σχεδον παραλυτη " Εγγλεζοι γιατροι..." Στις 15 του Μαρτη 1993 μου δωσαν εξητηριο .

22) Στις 26 Οκτωβριου 2007 the Lord Justice Scott Baker the High Court Judge ( Προεδρος του Αρειου Παγου ) με συνελαβε στο σπιτι μου στο Λονδινο με την κατηγορια οτι τον ενοχλω επειδη του εστειλα 3 γραμματα εξηγοντας τον οτι φανερωνω κασετες και Κοσμικο Πλανο και ζητουσα να βρω δικαιοσυνη και με φοβερηξε οτι εαν του γραψω ξανα θα με κλεισει στην φυλακη.

24) Η κασετα λεει : " the brain waves have stopped " - " τα κυματα στον εγκεφαλο σταματησαν ", ειχα brain waves πριν 15 χρονια αλλα εχω αυτοθεραπευθει και τωρα ειμαι υγιης και γυμνασμενη.Η κασετα λεει : " I am a new-born baby " - " Ειμαι καινουργιο νεογεννητο " και αισθανομαι ετσι πραγματι.

27) Η κασετα λεει: "I have got my own aunt" - "έχω την δική μου θεία". Η θεία μου έχει το όνομα της Παναγίας "Δέσποινα", είναι σημάδι ότι προέκυψα απο παρθενογένεση.

29)Η κασετα λεει:" my sister did circumcision to her child - Amadeus Mozart " " η Αδελφη μου εκανε περιτομη στο παιδι της- Amadeus Mozart". Αναφερεται στον ανεψιο μου Κωστη που οταν ηταν 5 χρονων η αδελφη μου τον πηγε στον Γιατρο για περιτομη, τωρα ειναι 30 χρονων και Αξιωματικος στην Αεροπορια και συμφωνα με τις κασετες ειναι ο Amadeus Mozart .

30) ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ 19:16 : "και εχει επι το ιματιον και επι τω μηρον αυτου ονομα γεγραμμενον, Βασιλευς Βασιλεων & Κυριος Κυριων "

Οταν ημουν 17 χρονων ειχα ολιγα περισσοτερα κιλακια ημουν 68 kg. και χρησιμοποιησα gel αδυνατισματος με αποτελεσμα ο ενας μηρος αδυνατησε ελαφρως περισσοτερο απο τον αλλο.

Η κασετα λεει: " The Leader of the World who will lead you to the New Age wears a garment which has got no sleeves, no zip,it pours around the individual", " Ο Αρχηγος του κοσμου που θα σας οδηγησει στην Νεα Εποχη φοραει ενδυμα που δεν εχει μανηκια ουτε φερμουαρ αλλα πεφτει γυρω απο το ατομο". Ειχα μια τετοια γκελεμπια την αγορασα απο το Κα'ι'ρο το 1986 αλλα ο πατερας μου μου την πηρε μεσα απο την βαλιτσα μου τον Απριλη του 2000 μαζι με ολα τα αντιγραφα των γραμματων μου που ειχα μεχρι τοτε και το παραξενο ειναι οτι ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ τι σημαινε το ενδυμα εκεινο για μενα. Δεν ξερω απο που να προστατευσω τον εαυτον μου, απ' την ΚΟΛΑΣΗ μεσα απo την οικογενεια μου η απo την ΚΟΛΑΣΗ του κοσμου απ'εξω - All Ship has gone
.

Εδώ μας δείχνει το ένδυμα.


32) α) Ξυπνω στις 3 το πρω'ι' Πεμπτη 22/3/2012 ανοιγω την T.V. και ακουω τον Σπυρο Παπαδοπουλο Στην Υγεια μας στη ΝΕΤ να λεει : "Ολα τελειωνουν των Βα'ι'ων ". Την Τεταρτη οι ποιητες καναν διαμαρτυριες στους δρομους η' μαλλον ψαχναν για μαρτυρια (Sign ) γιατι τους ειπα οτι θα απαγορευσω τις απεργιες στους δρομους κι Εγω τους απεδειξα τα λεγομενα μου με σημαδι- ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ.

β) Μετα απο αυτο στις 3.30 π.μ. ακουω στη ΝΕΤ την Μπηλιω Τσουκαλα στο Εχει γουστο σε επαναληψη να λεει : ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ. Το προγραμμα της εκπεμπει 4-6 το απογευμα αλλα γυμναζομαι εκεινη την ωρα και δεν το παρακολουθησα, ξυπνησα ομως μεσα στα μεσανυχτα και να τι σας φανερωσα : ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ . Απαιτω το Παγκοσμιο Χρυσο Κυπελο Αριστειας & Θεοτητος στους Ολυμπιακους Αγωνες του Λονδινου 2012


Όλο το μήνυμα εδώ. Λέει πολλά ακόμα που πρέπει να διαβάσετε.

6 σχόλια:

Unknown είπε...

διαμαντάκι,
είναι απο αυτά που εύχεσαι να έχεις ανακαλύψει πρώτος :)

Δημήτρης είπε...

ξεπερασες τον εαυτο σου αυτη τη φορα

mahler76 είπε...

δεν κατάλαβα ντίπ!

Lu είπε...

Τίποτα όμως, mahler! Λέξη! Τι να θέλει να πει ο ποιητής;

άγνωστος πι είπε...

Το ειχε και μια φιλη αυτο αλλα εκανε μπουκωματα με αλατονερο και της περασε

dimitris είπε...

randy πρεπει να επικοινωνήσεις μαζι της. στειλε της μαιλ ειναι το άλλο σου μισο!
μην χασεις αυτην την ευκαιρια!