Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Cosmic People of Light Powers

Σήμερις βρήκα μια νέα θρησκεία και επειδή μου άρεσε σας την παρουσιάζω. Πρόκειται για την Universe People ή Cosmic People of Light Powers και δημιουργήθηκε την δεκαετία του 1990 σε Τσεχία-Σλοβακία λίγο μετά την διάλυση της Τσεχοσλοβακίας από τους Ελ. Ο ιδρυτής της ονομάζεται Ivo A. Benda ο οποίος δεν είναι καθόλου τρελός: πιστεύει στην ύπαρξη εξωγήινων οι οποίοι βρίσκονται σε τροχιά γύρω από την γη, επικοινωνούν τηλεπαθητικά μαζί του ενώ γνωρίζουν για την επικείμενη καταστροφή του κόσμου και είναι πρόθυμοι να σώσουν τους πιστούς τους μεταφέροντας τους σε άλλους πλανήτες. Ένα από τα όντα που λατρεύουν είναι ο Άρχοντας Gorloj, κάτι μεταξύ ανθρώπου, εξωγήινου και παγονιού όπως φαίνεται και στην παρακάτω ζωγραφιά (που βασίζεται σε πραγματική φωτογραφία).
Τι άλλο; Α ναι! Τον τελευταίο καιρό καταγίνονται και με κάτι εχθρικούς εξωγήινους που λέγονται saurians και είναι σαύρες (καμιά πρωτοτυπία δηλαδή).
Εμένα πάντως με κέρδισαν με την αισθητική τους, δείγμα της οποίας βλέπουμε στα παρακάτω αφισάκια.
Περισσότερες πληροφορίες στο wikipedia και στα sites τους angels-heaven.org, cosmic-people.com και all-the-world-downloads.org (που είναι ίδια). 

5 σχόλια:

ΣΑΚΗΣ είπε...

Δεν ξερω αν ειναι τυχαιο αλλα στο δικο μου τον browser εκεινη η εικονα με τη γη σε σχημα καρδιας που την αγκαλιαζουν δυο χερια ειναι πλαϊ πλαϊ με τα μπροκολα (κινηση ενωμενοι εναντια κλπ).Λες να ειναι δακτυλος των saurians;

Flonsavardu είπε...

εννοείται ότι θα πιστέψω σε μια θρησκεία που έχει για θεούς την ισμήνη καλέση (ψευδώνυμο ελισάβετ) και τον λέγκολας (ψευδώνυμο ashtar sheran).

TOMEK είπε...

Χμμ... Πολύ συμπαθητικός αυτός ο Γκοργκοντζόλας.

bou είπε...

Ε ωραία. Μέλο πώς γίνεσαι όμως;

Randy Marsh είπε...

Τους στέλνεις μια περίληψη από το αγαπημένο σου επεισόδιο x files και μια αποκριάτικη φωτογραφία σου και αν τους κάνεις σου απαντάνε αυτοί.