Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Επιβεβαιώνει και η Χρυσή Αυγή: Μας ψεκάζουν!

Από xryshaygh.wordpress.

Πάντως ρε παιδιά τις ίδιες μαλακίες έχω ακούσει και από ανθρώπους σε εντελώς διαφορετικούς πολιτικούς χώρους. Άβυσσος η ψυχή του συνωμοσιολόγου. Ή μήπως τελικά έχουν δίκιο; Τροφή για σκέψη.

3 σχόλια:

Theo είπε...

Molis mou tilefonisan i Fysiki kai i Koini Logiki kai mou eipan oti ayta ta peri psekasmon einai adynata kai pantelos ilithia... Alla apo tin all den xero, tis en logo "kyries" tis eida prohtes eho apo ti stoa ton Illuminati sto ypogeio tis Leshis Bildeberg, etoimes na thysiasoun parthenes ston Megalo Cthulhu.

Randy Marsh είπε...

Καταγγέλλω τον από πάνω κύριο ως όργανο της Νέας Τάξης, του ΔΝΤ και των βριλ. Κυρίως των βριλ. Οι ψεκασμοί γίνονται, δεν είναι μακέτο! Τώρα αν εσύ θέλεις να πιστεύεις ότι ακούς στα ΜΜΕ δικαίωμά σου.

xray είπε...

Οι ψεκασμοί είναι πραγματικοί και απαραίτητοι. Γίνονται και στο 'εξωτερικό' και κανείς δεν διαμαρτύρεται γιατί εκεί οι άνθρωποι είναι πολύ μπροστά. Αλλά τέτοιοι είμαστε. Ακόμη και μερικές ασήμαντες παρενέργειες όπως η περίπτωση της Κατερίνας Μουτσάτσου, που γύρισε αυτό το βίντεο φρεσκοψεκασμένη γίνονται θέμα στα κατευθυνόμενα ΜΜΕ.
Εμείς, η ένωση για το δικαίωμα στους ψεκασμούς λέμε να συνεχιστούν απρόσκοπτα οι ψεκασμοί και να ενταθούν. Έχουμε άτομα από την επαρχία που παραπονούνται για καθυστερήσεις και υποσχέσεις για ψεκασμούς που δεν τηρήθηκαν. Να σταματήσει αυτό το αίσχος. Ψεκασμοί για όλους ΤΩΡΑ!