Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Νέα βόμπα πολιτικής συνεργασίας!

Μετά (και πριν) την απόφαση για εκλογές στις 6 Μαίου, τα πολιτικά κόμματα απεγνωσμένα ψάχνουν πρόσωπα που ίσως τους φέρουν μερικούς παραπάνω ψήφους. Η συνταγή είναι γνωστή, κοιτούν τα πρόσωπα να είναι γνωστά και αναγνωρίσιμα στην κυρία Κατίνα χωρίς να τους νοιάζει η σχέση τους με την πολιτική. Μετά τις κινήσεις ματ από Καρατζαφέρη ο οποίος έφερε στις τάξεις του ΛΑΟΣ τον Γιάννη Παπαμιχαήλ και την Βάνα Μπάρμπα, σειρά έχει η Μπακογιάννη. Έτσι λοιπόν ανακοίνωσε χθες πως εντάσσεται στο ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμμαχίας ο Γιώτης Τσαλουχίδης.
Μετά την συνάντηση τους ο Τσαλουχίδης δήλωσε: «δεν με προβληματίζει το γεγονός ότι θα παίξω μπάλα σε άλλο τερέν. Πιστεύω στις δυνάμεις και την προσωπικότητα του προπονητή μας. Αυτή τη στιγμή, βρισκόμαστε στα αποδυτήρια οπότε είναι καλύτερα να μην λέμε πολλά. Τα λόγια και οι πράξεις μετά το σφύριγμα του διαιτητή... εεε των εκλογών. Προτεραιότητά μας είναι να σκοράρουμε στην ανάπτυξη του τόπου και την καλυτέρευση της ζωής των Ελλήνων»

5 σχόλια:

mahler76 είπε...

οι σημαντικότερες εκλογές για τον τόπο με τους πλέον άσχετους υποψηφίους.

santa panos είπε...

Ρε παιδιά μάθαμε αν πήρε τελικά κανείς τον Τσιαντάκη; Θα κατέβει φέτος ή έχει μπλέξει με το μεταπτυχιακό;

Randy Marsh είπε...

Φίλε ξέχνα τον αυτόν, έχει μπλέξει με Κωφίδη. Άστα να πάνε!

Unknown είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=VooFV_LTu_k

Michalis_Vin είπε...

δηλαδη πως τους ηρθε ο Τσαλουχιδης; Ειχαν λιωσει στα μπαφακια και καποιος ειπε "ρε συ, ξερεις ποιον θα πρεπει να κατεβασουμε υποψηφιο; Τον Τσαλουχιδη!" και ο αλλος ειπε "και γιατι οχι τον Καραπιαλη;". Αμφιταλαντευτηκαν για λιγο και στο τραπεζι επεσαν ονοματα οπως ο Χαβος και ο Βουζας, ο Μητσιμπονας, ο Θανασης Παπαδοπουλος και ο Νινιαδης και κατεληξαν οτι ο Γιωτης εκφραζει της αρχες του κομματος;