Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Το ζευγάρι της χρονιάς

Το βίντεο έχει κυκλοφορήσει μερικές μέρες αλλά συνειδητά είχα επιλέξει να μην το δω καθώς το ζωάκι Ούρφ-νομίζω ότι κάνω τέχνη-νομίζω ότι έχω χιούμορ-νομίζω ότι είμαι και γαμώ τα άτομα,  μου είναι τελείως αντιπαθές (για το ζωάκι Άδωνι δεν νομίζω να χρειάζεται να πω την άποψή μου). Το είδα σήμερα έτσι για να δω τι λένε και πραγματικά απορώ. Τύπος εμφανίζεται με μάσκα δεινόσαυρα,  βρίζει τον Άδωνι (φοβερό βούλωμα) και υπερασπίζεται το κάψιμο βιβλιοπωλείων χωρίς βέβαια να καταφέρνει να το δικαιολογήσει. Πραγματικά κάτι τέτοια άτομα καταφέρνουν να εκθέτουν-προσβάλουν τους πολιτικούς χώρους που ανήκουν περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον.
Μπράβο Ουρφ! Πάλι τα κατάφερες!

Έχει και άλλα parts αλλά πάει πολύ. Εγώ βαρέθηκα ήδη.
Δεν ξέρω γιατί αλλά όποτε βλέπω τον Ουρφ θυμάμαι αυτόν. Σάματις έχω και άδικο;


Και τώρα για να σοβαρευτούμε λίγο. Το πιο σημαντικό σε αυτό το βίντεο είναι τι σόι διάολας είναι αυτός στην μέση...

















































































Για το ζωάκι pitsirikos θα τα πούμε άλλη φορά.

5 σχόλια:

Lu είπε...

Θα ήθελα να τον πετύχω κάπου τον Άδωνι,αλλά να είναι μια μέρα που θα έχω τα νεύρα μου και να του ρίχνω χαστούκια για ώρες...

GЗФЯGЭ KЗЯ είπε...

θέλουμε ζωάκι pitsirikos παρακαλώ

The Motorcycle boy είπε...

Η μεγάλη επιτυχία του Ουρφ ήταν όταν άνοιξε διάλογο με έναν Χρυσαυγίτη σε κάποιο φόρουμ. Αθάνατες στιγμές! Ένας ημιμαθής ξερόλας αλληλογραφούσε με ένα όρθιο βόιδι, στο τέλος και οι δυο τους βγήκαν από πάνω -κάτι σαν φοιτητικές εκλογές.
Ο Πιτσιρίκος από την άλλη, μοιάζει με το μαλακισμένο του σχολείου που, όταν έπεφτε ξύλο στην αυλή κρυβόταν για να πεταχτεί την ώρα που ξεκαθάριζαν τα πράγματα, να διαλέξει τους νικητές και να χώσει κλωτσίδια σε πεσμένους.

Υ.Γ.: Ο τύπος όμως της φωτογραφίας με κοψοχόλιασε!

Ξόμπλιο είπε...

Εμένα ο Άδωνις μου προσφέρει άπειρο γέλιο. Το καλύτερό μου είναι όταν κάνει ζευγάρι με την Κανέλλη, αλλά τώρα μπήκε κι ο Ουρφ στο παιχνίδι.
Γειά σου ρε Άδωνι καλαμπουρτζή!

Μικρός Μπετόβεν είπε...

τι σχέση έχει ο Ουρφ με τον Πιτσιρίκο?