Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Το χριστιανικό της ημέρας

Νέο χριστιανικό διαμάντι με τίτλο 'Οι Ένοχοι'. Έχει και ωραίο τραγουδάκι στην αρχή. Enjoy! (Αυτό είναι το πρώτο μέρος, για τα υπόλοιπα ακολουθήστε τα λινκ στο youtube).

Έπος!

credits στον Michalis 'Vin' K.

2 σχόλια:

Tremens είπε...

Είδα λίγο στους τίτλους αρχής γιατί είμαι στη δουλειά και δεν προλαβαίνω να το δω όλο και έχω να καταθέσω τα εξής

Η χοντρή που φωνάζει μοιάζει τρομερά με μια οικογενειακή μας φίλη που καταπιέζει τον άντρα της και μετά από 20 χρόνια γάμου ανακάλυψε ότι είναι λεσβία και τα έφτιαξε με μια άλλη οικογενειακή φίλη, όχι τη μαμά μου ευτυχώς γιατί δεν θα το άντεχα, αλλά τελικά επειδή έπρεπε να παντρευτεί η κόρη της ξαναγύρισε στον άντρα της για να μη γίνει σκάδαλο.

Επίσης, η ξανθιά που κλαίει στους τίτλους αρχής έχει καταπληκτικό χτένισμα, μου θυμίζει Πάσχα στο Πήλιο πριν χρόνια στον επιτάφιο που όλες είχαν το ίδιο χτένισμα, σαν αυτηνής που έκλαιγε γιατί το χωριό είχε μια κομμώτρια όλη και όλη η οποία ήξερε μόνο αυτό το χτένισμα. Ήταν μια μοναδική εμπειρία.

Επίσης επειδή όσο γράφω αυτές τις σκέψεις παίζει το έργο οφείλω να καταθέσω ότι όλοι παίζουν εκπληκτικά, σα να βλέπεις παράσταση του νηπιαγωγίου ή σειρά του ΡΙΚ. (Η κυρία Μανωλίδου, αυτή με το κίτρινο είναι όλα τα λεφτά. και υποκριτικό ταλέντο και λάμδα βγαλμένο από εφιάλτη).

Tremens είπε...

Άχου καλέ, τι φοράει η Καραχάλιου, τελικά θα το δω όλο!!! Αυτή δε δεν έχει βόρειο λάμδα, απ τ Αγρίνιο θα ναι ή την Πάτρα!

Πάντως μετά την κατάθεσή της πείστηκα. Η Αργυρίου είναι αθώα!

Η Κατερίνα Ιωάννου δε έχει εξαιρετικά τατουάζ, απ τα φοφίκο τα πήρε; Είναι αυτά τα τατουάζ απ τα στίγματα της προσωπικής της ζωής; Ανησυχώ...