Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Meanwhile on Indymedia

Σε συζήτηση σχετική με τα κατουρήματα κάποιων στο πάρκο Ναυαρίνου...
Γενικά όλη η συζήτηση (εδώ) είναι σκέτο αριστούργημα γεμάτο ψυχεδελικά διαμαντάκια. Αξίζει! 

4 σχόλια:

Δημήτρης είπε...

το αστειο ειναι οτι αν τον πουνε αυτον 'απλυτο' θα παρεξηγηθει(οχι οτι ειμαι υπερ τετοιους χαρακτηρισμους, αλλα τωρα δεν μπορουσα να μην το σκεφτω!)....

Randy Marsh είπε...

Πραγματικά αν ήταν ένας θα έλεγα ότι κάνει πλάκα. Είναι όμως πολλοί που υπερασπίζονται το δικαίωμα στο 'κατουράω όπου γουστάρω' ενώ την λένε και στους άλλους!

Michalis_Vin είπε...

Το κατουρημα σε δημόσιους χώρους είναι άκρως επαναστατική πράξη η οποία πρόδηλη εκφράζει την απόρριψη του αφοδευοντα προς την καθεστηκυια ταξη και το καταπιεστικο, ιμπεριαλιστικό, εγκατεστημένο σύστημα αξιών.
Οι μικρό αστικές αγκυλώσεις των περισσότερων δεν τους επιτρέπουν να συνειδητοποιήσουν τη σημασία της κορυφαίας αυτής πράξης αντίστασης και ελευθερίας η οποία ολοκληρώνεται με το βιαστικο τιναγμα και την κατάληξη της τελευταίας σταγόνας στο σωβρακο του μαχόμενου συντρόφου.

xray είπε...

Ναι ρε! Θα ενώσω κι εγώ τη φωνή μου υπέρ των κατουρητών για να μην καταλήξουμε με αίσχη σαν κι αυτά:

http://sarahrcallender.files.wordpress.com/2011/05/no-pee-zone.jpg?w=604

Προτείνω μάλιστα να κατεβούμε σε κατουρητική πορεία και να πάρουμε μαζί και τις γυναίκε με το κατάλληλο εξάρτημα (http://www.gizmowatch.com/entry/standing-tall-gadgets-that-allow-women-to-pee-like-men/) για να μπορούν και αυτές να 'τον τινάξουν'. Νισάφι πια με την αντεπανάσταση. Ως Εδώ!