Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Pupeko Anti-Aging Mouthpiece

Για τρόπο λειτουργίας και παραγγελίες εδώ. Έχει και άλλα!

credits στον Pads Voutirakis.

4 σχόλια:

Tremens είπε...

Άλλη μια τομή στην κοσμετολογία, σαν τσιμπουκοπιπίλα είναι!

Να στο κλέψω;

Michalis_Vin είπε...

μπερδευτηκε αυτη και εβαλε το anal plug στο στομα

Randy Marsh είπε...

Ρε μη κοροϊδεύετε. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι το συγκεκριμένο μαραφέτι γυμνάζει μάγουλα, σαγόνι και λίγο μύτη.

Επιστημονικά αποδεδειγμένο είναι επίσης πως μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και την ραγδαία αμερικανοποιήση της χώρας, όλοι οι Ιάπωνες τρελάθηκαν. Πως είναι δυνατόν ένας λαός που έχει μάθει σε πειθαρχία, χαρακίρι, σαμουράι, αυτοκράτορες κλπ κλπ ξαφνικά να βρεθεί αντιμέτωπος με τον μίκυ μάους; Δεν θέλει και πολύ ο άνθρωπος!

Αλλά επειδή ακόμα δεν έχω αποφασίσει για το τι προκάλεσε αυτήν την τρέλα θα αναφέρω και άλλες δύο θεωρίες που τις δουλεύω ακόμα.

1. Στην πραγματικότητα οι ατομικές βόμβες απελευθερώνουν τεράστιες ποσότητες τρέλας και αποβλάκωσης. Η ραδιενέργεια δεν είναι παρά κατασκεύασμα των media και των Αμερικάνων. Στην ουσία, οι Ιάπωνες ήταν ο πρώτος λαός που ψεκάστηκε. Μετά ήρθε η σειρά των Ελλήνων...

2. Οι Ιάπωνες έχουν την πιο δύσκολη γλώσσα και το πιο πολύπλοκο αλφάβητο στον κόσμο. Είναι εξωγήινης προέλευσης, κατασκευασμένα για πιο σύνθετους εγκέφαλους και σίγουρα όχι για τον ανθρώπινο (τον οποίο οδηγούν στην τρέλα). Δεν είναι τυχαίο που ο οποιοσδήποτε μαθαίνει γιαπωνέζικα τρελαίνεται λιγάκι.

Randy Marsh είπε...

Αυτό μάλλον έπρεπε να γίνει ξεχωριστό ποστ... ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!