Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Πιράνχας 12 μέτρων στον Έβρο!

Τεράστιο πιράνχα ήταν ένα από τα ψάρια που πιάστηκαν στα δίχτυα Τούρκου ερασιτέχνη ψαρά στον Έβρο, όπως υποστηρίζει ο ίδιος ο ψαράς.
Ο Καντίρ Οσάλ, ο οποίος, όπως δηλώνει στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων "Αναντολού", ψαρεύει εδώ και είκοσι χρόνια στον Έβρο υποστήριξε πως είναι η πρώτη φορά που συνάντησε πιράνχα και ότι το ψάρι που πιάστηκε στα δίχτυα του είναι μεγέθους 45 εκατοστών, δηλαδή σχεδόν 12 μέτρα.
Ο ψαράς κάλεσε τους αρμόδιους να κάνουν έρευνες, αφού τόνισε πως «αυτό μπορεί να είναι το τέλος της αλιείας στον Έβρο, αλλά και να αποτελέσει κίνδυνο και για τους ανθρώπους».

Τα πιράνχας είναι παμφάγα ψάρια-σκύλοι που μπορεί να καταβροχθίσουν ένα ανθρώπινο σώμα ή κάποιο θηλαστικό μέσα σε δευτερόλεπτα ενώ όταν ξεσκίζουν τις σάρκες των θυμάτων τους γαβγίζουν! Έλκονται από το αίμα και τα μικρά παιδιά. Ζουν στα γλυκά νερά της Νότιας Αμερικής και κυρίως του Αμαζονίου αλλά τον τελευταίο καιρό εμφανίζονται μυστηριωδώς σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη (βλέπε Κίνα).

Πηγή: pisopiranha.gr

3 σχόλια:

mahler76 είπε...

αυτοί που έκανα το βίντεο είναι εντελώς καθυστερημένοι.

Randy Marsh είπε...

Το βίντεο δεν το είχα δει! Πραγματικά ζώα! :(

xray είπε...

Βρέθηκε και δεύτερο από Έλληνα αυτή τη φορά. (Λέγεται πως το αγόρασε και μετά το έβαλε στην πετονιά, αλλά αυτά λέγονται από Τούρκους που θέλουν να μας διαβάλουν). Το ελληνικό πιράνχας (sic) ήταν μεγαλύτερο αλλά και ομορφότερο του τουρκικού και μιλούσε και ξένες γλώσσες (πεστροφικά).
Ο Έλληνας δήλωσε περήφανος: Αν αυτοί εκεί (δείχνοντας απέναντι) βρουν κανένα κροκόδειλα, εγώ θα βρω μετά το Γκοντζίλα!