Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Τέλος εποχής-καταγγελία-αίσχος-αλήτες-χούντα!

Ως γνωστόν, για εμάς τους κοιλιόδουλους, ο μοναδικός σοβαρός λόγος να επισκεφτείς το οποιοδήποτε mall είναι για να ξεσκιστείς στο φαΐ. Όλα αυτά τα trendy μαγαζάκια με ρούχα και διάφορες αηδίες απλά γεμίζουν το χώρο για να έχεις να κοιτάς κάτι όσο ανεβαίνεις τις κυλιόμενες. Έτσι λοιπόν ο μόνος λόγος για να επισκεφτείς το Athens Metro Mall είναι τα Taco Bell και τα Cinnabon καθώς δεν υπάρχουν και πουθενά αλλού στην Αθήνα. Φαντάζεστε λοιπόν το σοκ που έπαθα όταν την τελευταία φορά που πήγα αντίκρισα αυτό το θέαμα...
Λέω δεν γίνεται, δεν είναι δυνατόν! Το έψαξα όμως περισσότερο και σε άρθρο της καθημερινής διάβασα πως «αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα αποχώρησε από την ελληνική αγορά η αλυσίδα γρήγορης εστίασης Taco Bell, κλείνοντας το μοναδικό κατάστημα που λειτουργούσε στον τρίτο όροφο του εμπορικού κέντρου.» (εδώ)
Όσο το σκέφτομαι τόσο πεινάω και όσο πεινάω τόσο τσαντίζονται. Ρε ζώα είναι δυνατόν; Και πως θα γεμίζουμε τις κοιλάρες μας; Και ποιος σας είπε ότι ερχόμαστε για ψώνια στο mall; Κάντε μια βόλτα στα μαγαζιά και μετά στον όροφο με τις ταβέρνες (όλα ταβέρνες είναι), και πείτε μου που έχει περισσότερο κόσμο ΟΛΕΣ τις ώρες της ημέρας. Ειδικά όταν ξέρεις ότι θα βρεις κάτι που δεν υπάρχει αλλού τραβιέσαι από χιλιόμετρα για να το βάλεις στη κοιλιά σου. Ναι μπράβο, κρατήστε τα goody's που τα βρίσκεις σε κάθε γειτονιά. Θα έρθουμε απ' του διαόλου τη μάνα για ένα chicky's και ένα club. Α και για το γιαουρτοπαγωτό, που πραγματικά την επόμενη φορά που δω κάποιον να τρώει αυτή την αηδία θα τον κλωτσήσω. Άι σιχτίρ πια.

Ένας αγανακτισμένος καταναλωτής.

8 σχόλια:

mahler76 είπε...

καλέεεε, πριν 4,5 χρόνια που είχα πάει στο Μall δεν είχε αυτό το Τακο-Μπέλ??? τι έχασα, τι έχασα, ααααα

Γιάννης_Βασιλείου είπε...

Πες και για τα Wendy's

Michalis_Vin είπε...

Δε θελω να ειμαι ο κακος της υποθεσης και να σας πληγωσω, ασχετα αν πολλες φορες το απολαμβανω, αλλα εσεις φταιτε που εκλεισε γιατι δεν τρωγατε αρκετα και το γυρισατε στο trend του σουβλακιου και της νεοταβερνας με αποτελεσμα να κλεισουν ολα τα ευαγη ιδρυματα τυπου Wendy's κλπ.

Παύλος Πριόβολος είπε...

Και που ήσασταν όλοι εσείς στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας όταν έκλεισε το τακο στη λεωφόρο αλεξάνδρας το 98; Για να μην αναφερθώ στο μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης, το κλείσιμο των wendy's που πολύ σωστά υπενθύμισε ο σύντροφος Γιάννης_Βασιλείου.

mahler76 είπε...

@ priovolakos
στο νηπιαγωγείο.

mimis είπε...

min frikareis ftiaxto monos sou einai toso efkolo! http://www.youtube.com/watch?v=3K0TzqHUyyA&feature=relmfu

nkaran(Nikolas Karanikolas) είπε...

πες τα αρχοντα!!τι θα κανουμε τωρα??

Unknown είπε...

Το taco bell είχε φανταστικά γεύματα, κατεβαινα απο βόρεια προάστια με τους φίλους μου για να φάω αυτές τις φοβερές τορτίγιες με κιμά και οι τιμές λογικές. Κρίμα που έκλεισε, αλλα δεν θυμάμαι να ποτέ να είχε κόσμο, ο χρήστης Michalis_Vin έχει δίκιο, φοβόμαστε να δοκιμάσουμε νέες γεύσεις, λές και θα χαλάσουμε την παράδοση του σουβλακιού και της ταβέρνας, εγω να σας πω πλέον έχω βαρεθεί το σουβλάκι.΄Οταν πηγαίνεις στα mall περιμένεις να βρείς νέες διαφορετικές γεύσεις και όχι αλλο ενα goodys που τα βρίσκεις παντού.