Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Πακιστανοί δράκοι,αντιρατσισμός κι άλλες αηδίες

Πακιστανοί σε αντιρατσιστική συγκέντρωση. Διακρίνεται ο πρόεδρος της ελληνοπακιστανικής
ένωσης, Μοχάμεντ Αζίζ.
Επειδή έχω βαρεθεί κάθε λογής ηλίθιους που κάθε φορά ασχολούνται με την εθνικότητα του δράστη ή του θύματος για να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα (που τα είχαν βγάλει από πριν), θα γράψω μερικά πραγματάκια και χέστηκα αν ενοχληθεί ο οποιοσδήποτε.

Πακιστανός χτύπησε 15χρονη και ξαφνικά ΟΛΟΙ οι Πακιστανοί είναι κτήνη, τέρατα, δράκοι, βιαστές... Αν πεις ότι και οι Έλληνες εγκληματούν θα σου πουν, ναι αλλά όχι με τόση βαρβαρότητα, ξεχνώντας περιπτώσεις όπως αυτή του Δουρή ή τον πιο πρόσφατο (2008) αποκεφαλισμό της Αδαμαντίας Κάρκαλη από τον (Έλληνα) χασάπη της Σαντορίνης. Για όποιον δεν θυμάται, ο τύπος είχε πρώτα σφάξει τον σκύλο της κοπέλας, μετά αποκεφάλισε την ίδια (όταν ακόμα ήταν ζωντανή) και μετά κυκλοφορούσε στα σοκάκια με το κεφάλι της. Ας μην αναφέρουμε τα δεκάδες περιστατικά με Έλληνες παιδεραστές, βιαστές, ανώμαλους και πάει λέγοντας.

Αλλά αυτά τα ξεχνάμε γιατί δεν μας βολεύουν και γιατί είμαστε σίγουροι πως οι Πακιστανοί είναι εγκληματίες. Μάλιστα είμαστε τόσο σίγουροι που το πάμε και πιο πέρα. Αρχίζουμε και ενοχοποιούμε πολιτικούς χώρους που καλύπτουν τους 'εγκληματίες' μετανάστες ενώ αφήνουμε χυδαία υπονοούμενα για την δράση του συγκεκριμένου Πακιστανού. Έτσι το makeleio.gr ανακάλυψε πως ο Πακιστανός ήταν μεταξύ άλλων και ζιγκολό πολυτελείας και μπλεγμένος με ναρκωτικά.
Τα ξέρει όλα ο Makelaris
Τώρα βέβαια το ό,τι θα ήταν τελείως γελοίο ολόκληρος ζιγκολό πολυτελείας να κλέψει ένα κινητό δεν μας αφορά και ιδιαίτερα, έτσι κι αλλιώς με τη λογική έχουμε τσακωθεί χρόνια τώρα...

Από την άλλη το ieroslochos.blogspot ανακάλυψε πως ο συγκεκριμένος Πακιστανός δεν είναι Πακιστανός αλλά άλλης εθνικότητας. Μάλιστα λέει πως του έβαλαν την κουκούλα για να μην τον αναγνωρίζουν καθώς πρόκειται για έναν από τους μετανάστες της υπόθεσης της Υπατίας!
Τον αναγνώρισαν απ' το αυτί.

Όσο ηλίθιο είναι όμως το να περιμένεις τέτοια περιστατικά για να επιβεβαιώσεις τον ρατσισμό σου, άλλο τόσο είναι να περιμένεις τέτοια περιστατικά για να αποδείξεις τον αντιρατσισμό σου.

Απίστευτα γελοίο είναι μετά από τέτοια περιστατικά λειτουργώντας τελείως αντιδραστικά και... 'αντιρατσιστικά', να γράφεις άρθρα αφήνοντας ερωτηματικά για «τον τρόπο που διεξάγει η αστυνομία το έργο της, τις συνθήκες ομολογίας του φερόμενου ως δράστη, την χρονική σύμπτωση της σύλληψης και ομολογίας του με την επιχείρηση «σκούπα» σε βάρος των μεταναστών...» (tvxs). Διαβάστε και το υστερόγραφο αυτού του ανυπόγραφου άρθρου.

Επίσης ηλίθιο είναι να αποφασίσεις από μόνος σου ποιος είναι ο δράστης ενός εγκλήματος, να ενοχοποιείς χωρίς στοιχεία Έλληνες (για να ισορροπήσεις την βαρβαρότητα) και μετά συνεχίζοντας το ρεσιτάλ ηλιθιότητας να αμφισβητείς τα γεγονότα ή απλά να διαγράφεις το άρθρο (βλέπε indymedia) όταν τελικά τα αποτελέσματα της έρευνας δεν είναι αυτά που σε βολεύουν (εδώ).
Προφανώς έχεις μαντικές ικανότητες, προφανώς τα ξέρεις όλα, προφανώς χαραμίζεσαι και πρέπει να δουλέψεις στην cia. Τουλάχιστον.

Ξαφνικά, κάθε λογής ρατσιστές και αντιρατσιστές ξέρουν τα πάντα και μιλάνε με απίστευτη σιγουριά για όλα. Έγιναν αστυνομικοί, εγκληματολόγοι, δικαστές και δικάζουν, καταδικάζουν ή αθωώνουν από μόνοι τους όποιον τους γουστάρει. Αφήνουν υπονοούμενα που αναπαράγονται από κάθε λογής ηλίθιο στο facebook, ενώ δεν ξεχνούν να τσακίζουν σε κάθε γειτονιά φασίστες ή μετανάστες. Και όλα αυτά με αφορμή ένα έγκλημα που όσο τραγικό και να είναι δεν έχει καμία σχέση με ρατσισμό ή αντιρατσισμό. Αλλά είπαμε, η βλακεία είναι ανίκητη.

ΥΓ: Σύμφωνα με αποκλειστικές, καλά διασταυρωμένες πληροφορίες, ο δράστης είναι ο Μπιν Λάντεν που τελικά είναι εξωγήινος ζιγκολό, πράκτορας των Αμερικάνων, υπεύθυνος για τις φωτιές στη Πάρνηθα, την οικονομική κρίση και το φιάσκο με Κανού.

ΥΓ2: Μίνι βιογραφικό Μοχάμεντ Αζίζ εδώ

3 σχόλια:

dimitris είπε...

Γάμηκες!

mahler76 είπε...

τέτοια γεγονότα είναι πεδίο για κάλε λογής ηλίθιο. Τι να πρωτοσχολιάσει κάποιος. Το υστερόγραφο που έλεγε πως δεν θα σκότωνε σε ραμαζάνι??? το οτι αμέσως βάλαμε και τους κοκάκιδες και πισογλέντιδες της ελληνικής ζώουμπιζμέσα??? δεν υπάρχουν λόγια πραγματικά.

Flonsavardu είπε...

πράγματι, αυτο το κανό το πήρα απο το τζαμπο και είχε φτηνά μεν, αλλα δεν ήταν καθόλου καλη κατασκευή και έβαλε νερά.