Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Δεν θέλουμε κέρδος-θέλουμε να κερδίσουμε (λεφτά)

Τί γελοιότητα κι αυτή να δαιμονοποιείς το κέρδος ή να θεωρείς πως φτιάχνοντας ένα banner και γράφοντας πως δε θέλεις κέρδος διαφοροποιείσαι από οποιοδήποτε άλλο site που βάζει διαφημίσεις! Ε λοιπόν δε διαφοροποιείσαι, γελοιοποιείσαι! Πρώτον γιατί με κάτι τέτοια πετάς σπόντες πως όλοι οι άλλοι το κάνουν για το κέρδος ενώ εσύ για το μεράκι σου (αηδίες και εμετοί δηλαδή), δεύτερον γιατί φορώντας το προσωπείο του εναλλακτικού-επαναστατημένου-κατατρεγμένου δημοσιογράφου και γράφοντας αηδίες τύπου «θέλουμε να κερδίσουμε» λαϊκίζεις και κοροϊδεύεις ασύστολα, και τρίτον γιατί πολύ απλά το να βγάζεις λεφτά δεν είναι καθόλου κακό και δεν χρειάζεται ν' απολογείσαι γι' αυτό.

 Λοιπόν ακολουθώντας διάφορους ήρωες της νέας ελληνικής επανάστασης (Πιτσιρίκος, Βαξεβάνης, Λαζόπουλος κλπ.), αποφάσισα να βγω στην αντίσταση και να βάλω κι εγώ διαφημίσεις. Γιατί δε γίνεται να φοβάμαι μην κατηγορηθώ για κερδοφορία εγώ ένας ταπεινός blogger και την ίδια στιγμή όλοι οι άλλοι να πουλάνε αντικαπιταλισμό κι επανάσταση με διαφημίσεις Public, Minoan Lines, ασφαλειών αυτοκινήτων και τραπεζών.

Έτοιμο και το banner!
Εναλλακτική έκδοση


Πολυεθνικές, τράπεζες, εφορίες, pet shop έχουν προτεραιότητα.

16 σχόλια:

mahler76 είπε...

αυτό θα έλειπε να μην βάλεις γατούλια στο μπάνερ.

"Το Κεφάλι Που Περπατάει" είπε...

μπορω να το χρησιμοποιησω στο blog mou? OLAFESI ? Για ταινίες γράφω ,αλλά δεν θέλω να χάνουν τις δουλειές τους αθώα γατάκια..

Unknown είπε...

Άμα είναι για τα γατάκια να δώσουμε κάτι παραπάνω. Κάτω ο λαϊκισμός!

Michalis_Vin είπε...

Και τρία κουνελακια πνίγονται στα δάκρυα τους

Goatboy είπε...

"...ακολουθώντας διάφορους ήρωες της νέας ελληνικής επανάστασης (Πιτσιρίκος, Βαξεβάνης, Λαζόπουλος κλπ..." Πολύ καλό το μπλογκ σας dear Randy, μπαίνω τακτικά και το διασκεδάζω, αλλά: 1) θα υπέθετα πως μόνο κάνα χρυσό αυγό μπορεί να έβαζε στην ίδια πρόταση τον Λαζόπουλο (μπλιαχ) με τους άλλους δύο 2) Τίποτα στα σοβαρά, όνομα και πράμα, ακόμη και στα σοβαρά; Εκτός αν έχουμε καλύτερους από τον Πιτσιρίκο και τον Βαξεβάνη (ο καθένας στο είδος του) και έχω χάσει επεισόδια. Αυτά.

mahler76 είπε...

καλά που κολλάει ο καραγκιόζης Πιτσιρίκος σε σοβαρή συζήτηση???

mitsoz είπε...

Καμία φορά καλύτερα να ασχολείσαι με γατάκια, παρά να μιλάς.

Randy Marsh είπε...

Καμιά φορά είναι καλύτερο και ασχολείσαι με γατάκια και να τους μιλάς.

mahler76 είπε...

@ Randy Marsh
ROFL!!!

The Motorcycle boy είπε...

Για πρώτη φορά γέλασα περισσότερο με τα σχόλια που σου άφησαν απ΄ότι με το ποστ σου! Καλά -υπάρχουν άνθρωποι οι οποιοι θεωρούν τον Πιτσιρίκο και τον Βαξεβάνη κάτι άλλο εκτός από γελοίους; Δηλαδή, υπάρχει κάποιος που γελάει με τα αστεία του Πιτσιρίκου και το παραδέχεται σε κόσμο; Υπάρχει κάποιος που ΔΕΝ γελάει με τα αστεία του Μπαξεβάνη (εκείνο το διήγημα με τη δολοφονία του το έχουν ζητήσει ήδη για σενάριο του επόμενου Όστιν Πάουερ κι αυτό το "με συλλαμβάνουν, με περικυκλώνουν, κάνω τσίσα κι έφυγα γιατί με περιμένουν" νομίζω οτι ούτε ο Μελ Μπρουκς δεν θα το σκεφτόταν (κι αν το σκεφτόταν θα το έδιωχνε με τη μία από το μυαλό του)!

Υ.Γ.: Πέρα από την πλάκα πάντως -μάς φτάνει ένας Μάκης. Δεν αντέχουμε και δεύτερο και μάλιστα ψευδό. Όχι για άλλο λόγο μα επειδή άντε να τρέχεις να βρεις δεύτερη Κιμ Κίλιαν!

Flonsavardu είπε...

LEAVE PITSIRIKOS ALONE.

οι groupies μίλησαν.

(instant vomit, ο λαζόπουλος τουλάχιστον έκανε και τους 10 μικρούς μήτσους πριν τρελαθεί)

mahler76 είπε...

@ The Motorcycle boy
πες τα αγάπη μου!!!

@ Flonsavardu
κατά το live Britney alone??? χαχαχαχα

Christos είπε...

μακάρι να ΄χατε κάποιοι από εδωμέσα τα μισά αρχίδια του βαξεβάνη και τη μισή ευφυία του πιτσιρίκου.

mahler76 είπε...

@ Christos
να ήμασταν δηλαδή γκόμενες και καθυστερημένες?

Michalis_Vin είπε...

Γιατί ρε φίλε να έχουμε ένα αρχίδι; Τι κατάρα είναι αυτή;

Μικρός Μπετόβεν είπε...

Μια μέρα θέλω να εκθέσετε τις απόψεις σας, γιατί είμαι χαζός.