Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012

Φίλοι του Γέροντα Παΐσιου - Κίνημα της Ελλάδας

Την δημιουργία του κόμματος «Το Κίνημα της Ελλάδας» ανακοίνωσαν από το facebook οι φίλοι του Γέροντα Παΐσιου! Στην ιδρυτική τους διακήρυξη υποστηρίζουν μάλιστα ότι «αφήσαμε την πατρίδα να χαλαστεί χωρίς να αναλάβουμε τις τύχες της χώρας μας με τη βοήθεια του Θεού. "Ιδεολογίες" σαν του νοσηρού Ναζισμού, του Κομμουνισμού, του Σοσιαλισμού, του Νεοφιλελευθερισμού, καταστρέψανε την πατρίδα μας και καταφτώχυναν πνευματικά και υλικά τον λαό μας». Παράλληλα σε ανάρτησή τους στο facebook αναφέρουν ότι ίδρυσαν «Το Κίνημα της Ελλάδας με σκοπό την άμεση οργάνωση του παγκόσμιου Ορθόδοξου Ελληνισμού για την Αναγέννηση της χώρας, βασισμένης στα νάματα των διδαχών και προφητειών του αγίου Γέροντος Παϊσίου, σε έναν διαρκή αγώνα για την Πίστη, την Πατρίδα και τον Συνάνθρωπο, με στόχο να επιτύχουμε με τη βοήθεια του Θεού, τις πρεσβείες της Υπεραγίας Θεοτόκου και όλων των Αγίων, την Ανάσταση της χώρας και του λαού μας, ώστε το 2021 ο Ελληνισμός να έχει γίνει ξανά ο πρωτοπόρος και δυναμικός πρωταγωνιστής της Οικουμένης, διακόσια χρόνια μετά την μεγαλειώδη Επανάσταση και Παλιγγενεσία του 1821, που μας εμπνέει, μας συναρπάζει και μας καθοδηγεί.» (πηγή: topontiki.gr)

Αηδίες και ξεράσματα δηλαδή.

Ας δούμε και ένα βίντεο (Τι θαύμα είναι πάλι τούτο; Άλλο βίντεο ήθελα να βάλω, συνέχεια σε αυτό μου τ'αλλάζει!).

Τα υπόλοιπα εδώ.

Ήδη άρχισαν οι πρώτες αντιδράσεις από ακόμα πιο ψυχεδελικούς φίλους του Γέροντα (εδώ).

Blog κινήματος.
Facebook κινήματος.

ΥΓ1: Οκ το παραδέχομαι τον λύκο τον έβαλα εγώ. Δεν είναι πολύ καλύτερο έτσι;
ΥΓ2: Ακόμα δεν είμαι σίγουρος αν όλο αυτό δεν είναι φάρσα. Μα είναι δυνατόν;
ΥΓ3: Μιας και μεταξύ των "μεγάλων Ελλήνων" διέκρινα τον Καζαντζίδη, ας θυμηθούμε τι έλεγε για τους Εβραίους (εδώ).  Χαμένα τα είχε...

3 σχόλια:

Flonsavardu είπε...

τέλειο το οκτάγωνο σχήμα... μου ανοίγει την όρεξη για μαστιχόπιτες!

Michalis_Vin είπε...

Οι μακκαβαιοι τι ειναι; Αυτοι που επαιζαν στη Μακαμπι; Ο Ντορον Τσαμσι, ο Μερσερ, ο Σιμς και αυτοι;
Να τους αναστησει ρε! Για να τους ξαναγαμησει ο Γκαλης!

mahler76 είπε...

ο οκταγωνικό σχήμα είναι από το Dharma initiative? Βασικά αντί για λύκο θα ήθελα γατάκι αλλά οκ την ψήφο μου την έχει έτσι κι αλλιώς.