Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Makeleio με καρχαρίες! Όλη η αλήθεια!

Όπως όλοι γνωρίζετε, όχι μόνο υπάρχουν καλχαρίες στις ελληνικές θάλασσες, αλλά έχουν αποθρασυνθεί πλήρως δαγκάνοντας ό,τι βρίσκουν. Μάλιστα από τα πέρυσι είχα ξεσκεπάσει όλη την αλήθεια για την συνωμοσία πίσω από τους καρχαρίες και τα τσιράκια τους, αυτά τα υπερλαμόγια της παγκοσμιοποίησης (δείτε εδώ αλήθεια). Μάλιστα τότε, είχα παραθέσει ντοκουμέντα και στοιχεία φωτιά, όπως πχ ο παρακάτω χάρτης. Δώστε βάση στο σκυλάκι-καρχαρία (νέο είδος) και στους δύο κύκλους που ΔΕΝ είναι σε θαλάσσια περιοχή (νεότερη έρευνα έδειξε πως στην πραγματικότητα εκεί είναι πιο επικίνδυνα γιατί εφησυχάζουν οι άνθρωποι ενώ παραμονεύουν και τα ιπτάμενα δελφίνια...οκ οκ σόρρυ).


Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται και επιτέλους μετά από ένα χρόνο, αυτή η έρευνα πήρε τη θέση που της αξίζει! Αναδημοσιεύτηκε στο makeleio.gr!
Στην εισαγωγή του κειμένου της Τουφεξή-Proud to Be Greek, διαβάζουμε πολλά πραγματάκια που θυμίζουν το δικό μου κείμενο στο οποίο μεταξύ άλλων έγραφα «Έτσι ακούμε από τα κανάλια πως όλος αυτός ο κόσμος που πεθαίνει «πνίγηκε», «έπαθε έμφραγμα», «εξαφανίστηκε», «έφαγε πολύ», αηδίες δηλαδή...» ενώ πρώτος είχα μιλήσει για συνωμοσία μεγαλοξενοδόχων. Στο άρθρο στο makeleio.gr υπάρχουν επίσης φωτογραφίες που είχα βάλει και εγώ ενώ στο τέλος δίνει ως πηγή ένα άλλο blog, το volcanotimes.blogspot.
Εκεί βλέπουμε πιο πολλές φωτογραφίες και βίντεο, μεταξύ των οποίων και τον χάρτη με το σκυλάκι! Ρε παιδιά, αφού με διαβάζετε βάλτε τουλάχιστον και κάνα credit. Τσάμπα δουλειές θα κάνω; (Δείτε εδώ, σε πόσα site έχει αναδημοσιευτεί ο χάρτης)

ΥΓ: Στο αρχικό κείμενο αναφέρω κάποιες πηγές. Αν ήταν κάπως πιο προσεκτικοί θα έβλεπαν και το λινκ με τον πραγματικό χάρτη, δυστυχώς χωρίς σκυλάκι. Γάβου;

Δείτε επίσης Ιπτάμενα δελφίνια - Great Success

11 σχόλια:

-_- είπε...

https://plus.google.com/109375311442766999627/about
Αυτό το πράγμα υποστηρίζει ότι σπούδασε δημοσιογράφος xD

Hello my name is .. είπε...

καπως ετσι εγινε και με τα chemtrails

Randy Marsh είπε...

Πλάκα πλάκα αφού έπιασε με τα ιπτάμενα δελφίνια και τους καλχαρίες, πρέπει να φτιάξω και για άλλα. Αν και το άρθρο με τις γιγαντιαίες ακρίδες δεν αναδημοσιεύτηκε πουθενά και προβληματίζομαι κάπως.

TOMEK είπε...

Το πήρα απόφαση. Δεν θα κολυμπήσω ποτέ ξανά στο Στρυμόνα.
Επίσης, μετά απ' αυτό το πραγματικά συγκλονιστικό ρεπορτάζ, ακόμα αναρωτιέμαι πως γλιτώσαμε από τα σαγόνια τους σ' εκείνη την εκδρομή στα Μετέωρα. Ήταν καθαρά θέμα τύχης.

Lu είπε...

Να δεις που και στον Κηφισό θα εμφανιστούν σε λίγο τα τέρατα! Τρόμος!

mahler76 είπε...

Μπράβο για την δικαίωση από τέτοιες γιάφκας της δημοσιογραφίας.

Unknown είπε...

Οταν λες Μαρκέλα Τουφεξή φαντάζομαι εννοείς αυτην: http://www.youtube.com/watch?v=JNjEdi45r5g

Randy Marsh είπε...

corto maltese respect!
είχα βρει το fb της αλλά αυτό το διαμάντι δεν το γνώριζα!

fp3690 είπε...

Είμαι ο μόνος που βρίσκει αυτή τη φωτογραφία άκρως 80ς; Μαλλιά, ρούχα, ποιότητα εικόνας, όλα. 2012 με τίποτα.

Randy Marsh είπε...

@ fp3690
Ακόμα και αυτό είναι λάθος. Η φωτό είναι όντως από τα 80ς και είναι στη Χαλκιδική.

ξερωγωξερωγωνταξ είπε...

ειμαι μαλακας τωρα το δα :P