Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Το makeleio της ημέρας

Makeleio.gr: Αυτή η όαση έγκυρης δημοσιογραφίας! Αυτό το τέρας υπεύθυνης ενημέρωσης! Αυτός ο Χίος επαγγελματικού ρεπορτάζ!
Αφού λοιπόν πριν μέρες μας ενημέρωσε για τον Κινέζο που χέζει στο μετρό (εδώ αλλά τελικά είναι στην Κίνα) και για τους καλχαρίες της ορεινής Μακεδονίας (εδώ), συνεχίζει το κρεσέντο έγκυρης ενημέρωσης με ένα ρεπορτάζ σοκ! Ισλαμιστές στη Συρία σφάζουν και μετά τρώνε (λίγο) 12 γυναίκες! Αίσχος με ισλαμιστές και εννοείται μιας και αυτοί κρύβονται πίσω απ' όλα, με σιωνιστές και Νέα Τάξη.
Στο άρθρο του makeleio.gr με τίτλο ΕΙΚΟΝΕΣ ΦΡΙΚΗΣ!!! ΣΦΑΓΙΑΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ (ΦΩΤΟ) (εδώ) βλέπουμε φωτογραφία σοκ που δήθενε επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ. Η εικόνα βέβαια είναι προφανέστατα photoshop ενώ κυκλοφορεί στα ίντερνετς από το 2009 ως ντοκουμέντο κανιβαλισμού στη Κίνα (εδώ, εδώ και εδώ).
Οι φωτογραφίες αν και photoshop είναι αρκετά σκληρές και επειδή το blog το διαβάζουν και μικρά ζωάκια είπα να μην τις αναπαραγάγω. Στη θέση τους έβαλα φωτογραφία-ντοκουμέντο από απόρρητο σχέδιο Σιωνιστών με ονομασία 'Cannibal Holocaust' στο οποίο πραγματεύονται τον κανιβαλισμό-αφανισμό του ελληνισμού. Διαδώστε!

ΥΓ: Ο χάρτης με τους καλχαρίες κυκλοφόρησε και στο newstown.gr. Great Success!

2 σχόλια:

Εφτά είπε...

Μπράβο για την τόλμη σου, γιατί, απ' όσο ξέρω, η προβολή του συγκεκριμένου απόρρητου σχεδίου Σιωνιστών είναι ακόμα απαγορευμένη στις περισσότερες χώρες του κόσμου.
Τυχαίο;

Unknown είπε...

Μου άρεσε το pixel στα επίμαχα σημεία. Μην σοκαριστούμε απο τις ρώγες