Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Οι μούφα ειδήσεις της ημέρας

Βολτάροντας στην μπλογκόσφαιρα του έλληνα, εντόπισα δύο πάρα πολύ σημαντικές ειδήσεις που τι κάθεστε και τις κοιτάτε;;; διαδώστε!!!

1.Σοκ! Ξεκίνησε η ανέγερση μνημείου για την Εκκλησία του Σατανά στην Κηφισιά! Δόθηκε άδεια απο το υπουργείο!
Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα που κατακλύζουν από χθες τα ελληνικά ίντερνετς, ξεκίνησε ανέγερση σατανιστικού μνημείου στη Κηφισιά. Αυτή η μούφα ξεκίνησε από το site volcanotimes.com και αναδημοσιεύθηκε από δεκάδες άλλα (ρίξτε μια ματιά εδώ). Ενδεικτικά, μερικά site/blogs που έβαλαν την 'είδηση': antiratsistiko.blogspot.gr, thesecretrealtruth.blogspot.com, deite-to.com, katohika.gr. Το δημοσίευμα είναι μια ασάφεια ενώ κάθε πληροφορία που αναφέρει είναι μούφα. Πχ γράφει ότι θα ανεγερθεί δίπλα από το μνημείο του Καποδίστρια στη Κηφισιά, όμως όσο κι αν έψαξα στο google αλλά και απ όσο θυμάμαι την περιοχή, τέτοιο μνημείο δεν υπάρχει. Εννοείται φυσικά ότι δεν υπάρχει και ο Ανδρέας Καλοπόδης ο δήθεν εκπρόσωπος τύπου των Σατανιστών και εννοείται βέβαια ότι καμία άδεια από υπουργείο δε δόθηκε.

2. Ο πατέρας του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε! Διαδώστε!!!
Σύμφωνα λοιπόν με το katohika.gr, ο άνθρωπος στη φωτογραφία υποτίθεται ότι είναι ο πατέρας του Σόιμπλε, ξέρετε μωρέ, αυτού του ναζί (δημοσιευμένο στη Αυγή παρακαλώ), του κουτσού, αυτού του κομπλεξικού που μισεί όσους δεν είναι σε αναπηρικό καροτσάκι. Απολύτως λογικό και αναμενόμενο τέτοιος άνθρωπος να έχει και ναζί μπαμπά.
Έλα που όμως στη φωτογραφία είναι ο Max Hansen ενώ ο πατέρας του Σόιμπλε ονομάζεται Καρλ Σόιμπλε (Karl Schäuble). Καμία σχέση δηλαδή. Αν το πεις βέβαια σε όλους όσους πάτησαν like ή share στην εικόνα, θα σου πουν ότι δεν έχει σημασία γιατί συμπεριφέρεται ως ναζί ενώ στην ελλάδα δεν έχουμε ναζί, ούτε καν ακροδεξιούς και ο Καμένος τα λέει καλά και αν διαφωνείς είσαι του Σαμαρά. Ελπίδα κανείς;
ζούμε στη πιο όμορφη χώρα του κόσμου αχ ναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: