Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Η καταγγελία αναγνώστη της ημέρας

Σοκ με καταγγελία αναγνώστη και διαδώστε! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Τον τελευταίο καιρό η kellogg's σου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις ένα συλλεκτικό κουτάλι με το όνομά σου αρκεί να αγοράσεις κάποιες συσκευασίες από τα αγαπημένα σου δημητριακά και να στείλεις τους κωδικούς που θα βρεις μέσα σε αυτές (αρκεί βέβαια να είσαι μόμολο και να τρως γάλα με δημητριακά). Οι συσκευασίες αυτές είναι συγκεκριμένες και πρέπει να έχουν και την ειδική σήμανση της προσφοράς όπως δηλαδή είναι και η συσκευασία που αγόρασε η αναγνώστρια. Δείτε:
πίσω μέρος συσκευασίας...
ζουμ σημαντικού σημείου με οδηγίες
Ναι ωραία το καταλάβαμε. Ας ανοίξουμε το κουτί τώρα.
μήπως δεν κοιτάξαμε καλά; Για να δούμε πιο προσεκτικά...
ααααα για περιμέντε βρήκε κι άλλους! μήπως είναι αυτοί;;;
ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ! Στο site τους (εδώ), δίνουν έναν τηλεφωνικό αριθμό σε περίπτωση που έχετε πρόβλημα με τους κωδικούς. ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ από κινητό και όχι μόνο αυτό, αλλά σε παίρνει πίσω και η μαϊμού του coco pops και αρχίζει τα δικά της.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ;;;;;;

ΥΓ1: Η συγκεκριμένη αναγνώστρια παραπονιέται και για τα κουνούπια. Γενικά ρε παιδί μου δεν μπορεί.
ΥΓ3: Στείλτε και εσείς την καταγγελία σας και κερδίστε ένα κουτάλι kellogg's ναι σίγουρα.

13 σχόλια:

Razorskin είπε...

Η φάση είναι ότι τα μόμολα που τρώνε την μαϊμού έχουν πιο πολύ μυαλό από την αναγνώστρια. Στο link του site που έδωσες το λέει, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ. "Οι κωδικοί είναι 10ψήφιοι, περιέχουν μόνο γράμματα και βρίσκονται στο εσωτερικό της μπροστινής πλευράς των προωθητικών συσκευασιών «Δώρο Κουτάλι Φτιαγμένο Για Σένα» της Kellogg"

Randy Marsh είπε...

δεν υπάρχουν λέμε. κλείστε τον κύριο παρακαλώ.

ελαπουσαι είπε...

Περιμένω τρία κουτάλια από τα εργαστήρια κουταλιώνανε της κέλογκσ. Οι κωδικοί είναι πιο μέσα. Πρέπει να σκίσεις με μίσος το κουτί για να τους βρεις. Αν το κουτί μείνει κουτί, τότε δύσκολα θα αποκτήσεις τα κουτάλια. Θα χρειαστείς φακό και σίγουρα τόλμη για να πετύχεις του στόχους σου.

Unknown είπε...

Δεν υπάρχουν κωδική.

Unknown είπε...

Μεσα στη συσκυασια εκει που ειναι η σακουλα ειναι οι κωδικοι..Καταγγελια του κ@$@υ,πολυ θα θελα τωρα να φας μια μυνησουλα για δησφυμηση προιοντος κουταλιανε

Unknown είπε...

Το προγραμμα παραγγελιας των κουταλιων ειναι χαλια κ ολο σε πεταει εξω αισχος

Unknown είπε...

Ρε ζώα κωδικοι ειναι αυτοι που αναγραφονται με κοκκινα γραμματα ,είναι μεσα, στην εσωτερική πλευρα του κουτιου ειναι δεκαψηφιοι και ειναι μέσα, στο γκρι χαρτονενιο εσωτερικό τμήμα. Αμα ειναι να καταγγειλετε κατι, τοτε κοιταξτε καλυτερα μαλακες, αυτο είναι προπαγάνδα.

Unknown είπε...

Κοιτα καλυτερα βλακα

ελαπουσαι είπε...

Η αμήχανη αυτή στιγμή που καταλαβαίνεις ότι, ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος πλησιάζει...

Nospipi είπε...

ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΣΚΙΣΤΕ ΤΟ ΚΟΥΤΙ (ΟΤΑΝ ΦΑΤΕ ΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ),ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ,ΤΟ ΒΡΗΚΑΤΕ ? ΜΠΡΑΒΟ ΤΖΙΜΑΝΙΑ ΜΟΥ !
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΣΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ ΣΤΗΝ KELLOGS,ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ

nikos είπε...

Ρε τι ζώα υπάρχουν. Σκάστε το κουτί τε ζωντοβολα και θα τους δείτε μέσα με ΜΕΓΑΛΑ ΚΙΚΚΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Πήρα ήδη 2 κουτάλια για τα παιδιά μου...

nikos είπε...

Ρε τι ζώα υπάρχουν. Σκάστε το κουτί τε ζωντοβολα και θα τους δείτε μέσα με ΜΕΓΑΛΑ ΚΙΚΚΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Πήρα ήδη 2 κουτάλια για τα παιδιά μου...

Unknown είπε...

Ειναι πρωτος στην παραπληροφορηση ο καταγγελων. Οι κωδικοι υπηρχαν μεσα στο εσωτερικο της συσκευασιας σε οτι αγορασα με μεγαλα κοκκινα γραμματα κα τα κουταλια μου ηρθαν ολα σε 3 εβδομαδεσ (αλλωστε λεει στη φορμα συμπληρωσης οτι θα αργησουν λιγο)
Ο προαναφερομενος χαλασε τοσο χρονο να κανει σχολια με το τι προιοντα υπαρχουν γυρω απο το κουτι κι οχι μεσα. Τοση εξυπναδα και σωστη ενημερωση!