Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Σοκ με θρασύτατη επίθεση αηδίας

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα απ την αρχή. Χθες αργά το βράδυ ανοίγω την πόρτα του κήπου να μπει μέσα ο γατούλης για να φάει για 245η φορά. Μαύρος αυτός, σκοτεινά έξω, τον είδα να έρχεται και ενώ είχε φτάσει κοντά στην πόρτα βλέπω να κουνιέται δίπλα του και κάτι άλλο. Δεν κατάλαβα τι ήταν αλλά αισθάνθηκα ότι ήταν κάτι μεγάλο... Κάνω να δω καλύτερα και βλέπω ίσα ίσα ένα πόδι ζώου, ναι καλά διαβάσατε ένα ΠΟΔΙ ίσα που να προλαβαίνει να κρυφτεί ανάμεσα στις γλάστρες. Έπαθα σοκ! Λέω δεν είναι δυνατόν, είδα καλά; Ήταν πόδι αυτό; Τρομοκρατημένος άρχισα να επεξεργάζομαι μέσα μου την εικόνα που μόλις είχα δει καθώς και ότι γνώσεις τζώου έχω αποκτήσει βλέποντας ντοκιμαντέρ στη nova, μπας και καταλάβω τι μπορεί να ήταν. Λέω, γατάκι; Και αν γατάκι γιατί δεν νιάου; Και πως βρέθηκε εδώ; Ποντίκι; Και αν ποντίκι και έχει τόσο μεγάλο πόδι πόσο θα είναι όλο μαζί;;;; Και που είναι η ουρά του;;; Λέω μετά, μήπως νάνος Πεντέλης (υποείδος sapiens idaltu nanus, συναντάται στους ορεινούς όγκους της Αττικής κυρίως στην Πεντέλη, γνωστός και ως βριλ); Αλλά αν νάνος που είναι το καπέλο του;;; Λέω, ούτε αυτό, κάτι άλλο πρέπει να είναι... Ε πα να δω να δω. Ανοίγω λοιπόν φακό κινητού και πάω προσεκτικά να δω περί τίνος...Φτάνω κοντά στις γλάστρες και αρχίζω να φωτίζω. Στην αρχή τίποτα αλλά μετά από λίγο διέκρινα έναν περίεργο και άκρως αηδιαστικό όγκο...που ήταν αυτό!
Δηλαδή όχι ακριβώς αυτό γιατί όπως καταλαβαίνετε σιγά μην έβγαζα και φωτογραφία, τα παράτησα όλα και κλειδώθηκα σπίτι. Κεφάλι δεν είδα αλλά από το σώμα κατάλαβα ότι ήταν τέρας. Μετά διάβασα στο ίντερνετ ότι «εμφανίζονται τη νύχτα απ' το πουθενά και τρέφονται με οποιοδήποτε μικρό ζώο συναντήσουν» και ότι «μερικές φορές καραδοκούν κοντά σ' ένα φωτισμένο παράθυρο ή λάμπα, αρπάζοντας γατάκια που ελκύει το φως» και εχέστην, ενώ το ότι «πολλές φορές αρέσκονται στο να πλησιάζουν το θύμα τους όσο κοιμάται και να το σαλιώνουν χωρίς να το τρώνε, έτσι μόνο για τα σάλια» ήταν αυτό που με αποτελείωσε. Και εννοείται το είδα στον ύπνο μου να κάθεται στη μέση του κήπου και να με κοιτάει με τις γουρλώματάρες του...
Σήμερα βγήκα να δω αν είναι ακόμα εκεί αλλά είχε φύγει. Που σιγά μην έχει φύγει γιατί «οι φρύνοι είναι νυκτόβιοι και περνούν όλη τους τη μέρα κρυμμένοι σε τρύπες στους τοίχους, σωλήνες αποχέτευσης ή παρόμοια μέρη» που σημαίνει ότι έχει ήδη μπει στο σπίτι και περιμένει το βράδυ να με σαλιώσει!!!
Τσαντίστηκα με την επίθεση αλλά πιο πολύ τσαντίστηκα με αυτόν τον χοντρό που σχεδόν πέρασε από πάνω του για να έρθει να φάει και ούτε ασχολήθηκε, μόνο κάποια στιγμή κοντοστάθηκε και κοίταξε προς το μέρος του σε φάση 'τι ζωάκι είσαι εσύ; τρώγεσαι;' και έφυγε. Αν ήταν ποντίκι;;;; Νάνο;;;; Γλάρο;;; Θα πάρω μίνι πάνθηρα δεν πάει άλλο μόνο την κοιλάρα του κοιτάει αυτός.
-ζουλού που είναι ο βάτραχος;
-δε ξέρω.
-ξουτ.

3 σχόλια:

mahler76 είπε...

XAAXAXAXXAXA ΚΛΑΊΩ!

Λάθος Ταινίες είπε...

Μήπως ήταν σκέτο το βατραχοπόδαρο; Μήπως έτρωγε κάνας Γιαννιώτης και πέταξε μεζέ στη γάτα που το πέταξε στη γλάστρα; Αν το βρεις φάτο. Εγώ μία φορά που έφαγα βατραχοπόδαρα, τα έφαγα όλα.

xray είπε...

Ntax, μας τελείωσες!Γελάω απ' τα κλάμματα.