Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Νέα απροκάλυπτη επίθεση ζώων!



Αυξημένα κρούσματα επιθετικής συμπεριφοράς από ζώα παρατηρούνται το φετινό καλοκαίρι αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά την φονική τους φύση. Μετά τις νυχτερίδες και τις αλεπούδες που ερημώνουν την ελληνική επαρχία και κατατρομοκρατούν τους κατοίκους της, άλλος ένας ύπουλος εχθρός έκανε την εμφάνισή του.
Αναγνώστες του blog έστειλαν δύο φωτογραφίες ντοκουμέντο από την στιγμή όπου μία ακρίδα (μπορεί και γρίλος) επιτέθηκε στο αυτοκίνητο τους!!!! Ενώ θα περίμενε κανείς αυτό το μικρό σχετικά έντομο να περιμένει να νυχτώσει πρίν εξαπωλήσει την λυσσαλαία επίθεσή του, οι φίλοι του blog περιγράφουν σκηνές ταινίας τρόμου μέρα μεσημέρι! Αφού κατάφερε με ύπουλο τρόπο να μπεί μέσα στο αυτοκίνητο, παρέμεινε ακίνητο μέχρι να αναπτύξουν ταχύτητα. Τότε, εμφανίστηκε γρυλίζοντας, πήδηξε στο τιμόνι και προσπάθησε να πάρει τον έλεγχό του με σκοπό να προκαλέσει ατύχημα! Ο οδηγός αρχικά σοκαρίστηκε αλλά βάζοντας δύναμη κατάφερε να σταθεροποιήσει το τιμόνι και μετά από λίγο να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο. Μέχρι να συμβεί όμως αυτό, το έντομο είχε αλλάξει θέση, είχε καταφέρει να πάει πλάγια από την θέση του οδηγού και είχε αρχίσει να του τρώει το αυτί!!!!
Αφού σταμάτησαν το αυτοκίνητο, πετάχτηκαν έξω τρομοκρατημένοι και φωτογράφισαν αυτό το αναίσθητο κτήνος να τρώει όλη την θέση του οδηγού, το τιμόνι και το μισό χειρόφρενο...
(οι φωτογραφίες είναι κάπως θολές αλλά στην δεύτερη διακρίνεται λίγο αίμα).

ΥΓ: Περισσότερα για τα φονικές διαθέσεις ΟΛΩΝ των ζώων εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: