Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Γιγαντιαίες ακρίδες-όλη η αλήθεια

Κάποιοι ανόητοι εδώ και χρόνια προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν υπάρχουν γιγαντιαίες ακρίδες, κατσαρίδες, λάμα, χταπόδια, καλαμάρια, ανακόντα και πάει λέγοντας. Το tipotastasovara πιστό στους σκοπούς του και στον πόλεμο που έχει εξαπολύσει από την στιγμή της δημιουργίας του ενάντια στα κάθε λογής ζώα (δες κατάσταση), θεωρεί χρέος του να πληροφορήσει το κοινό για την ύπαρξη γιγαντιαίων ύπουλων φτερωτών πλασμάτων-τεράτων. Σήμερα θα ξεσκεπάσουμε την παγκόσμια συνωμοσία που θέλει τις ακρίδες δήθεν μικρά αθώα έντομα. Όχι κύριοι, δεν τρώμε κουτόχορτο! Οι ιστορικές αναφορές, οι φωτογραφίες και τα ντοκουμέντα που θα παρουσιάσουμε για πρώτη φορά (σχεδόν) θα είναι η απόλυτη απόδειξη της ύπαρξης των γιγαντιαίων ακρίδων. Από κει και πέρα ο καθένας διαλέγει στρατόπεδο και πιστεύει όπου θέλει. Δεν θα κάτσουμε να παρακαλάμε κιόλας.
Καταρχάς πρέπει να γνωρίζουμε πως όλα τα έντομα έχουν την δυνατότητα να γίνουν τεράστια αρκεί να βρουν το κατάλληλο περιβάλλον να αναπαραχθούν και να μην έχουν φυσικούς εχθρούς. Σε πειράματα που έχουν γίνει στον Καναδά και την Αυστραλία έχει αποδειχθεί ότι όσο ταΐζεις μία κατσαρίδα, ακρίδα ή σαρανταποδαρούσα, αυτή όχι μόνο συνεχίζει να μεγαλώνει αλλά εμφανίζει και φτερά! Ο μόνος λόγος που δεν βλέπουμε παντού τεράστια έντομα δεν είναι παρά η κυριαρχία του ανθρώπου στις περιοχές που ήταν το φυσικό τους περιβάλλον και η καταστροφή του (thank god!). Τι γινόταν όμως μέχρι και πριν 50 χρόνια όταν όλος ο πλανήτης ήταν αραιοκατοικημένος και σχεδόν αμόλυντος από τον ανθρώπινο παράγοντά;
Αμερική, δεκαετία του 30. Δείτε χάλι (πατήστε πάνω στις φωτογραφίες).



















Αυστραλία δεκαετία 40. Η μεγαλύτερη ακρίδα που έχει φωτογραφηθεί (όσοι έχουν δει το Ayers Rock από κοντά αντιλαμβάνονται το μέγεθος του τέρατος).




















Καμπότζη 1971. Με αυτό το τέρας ήρθε αντιμέτωπη διμοιρία Αμερικάνων πεζοναυτών οι μαρτυρίες των οποίων ενέπνευσαν αργότερα τον δημιουργό του Predator.






















Αμερική δεκαετία 70. Aίσχος.




















Αμερική 2001. Γιατί δεν έχει δημοσιευθεί ποτέ αυτή η φωτογραφία;






















Τώρα ξέρεις.

Γιγαντιαία κατσαρίδα εδώ, γιγαντιαία καραβίδα εδώ, γιγαντιαίος αρουραίος εδώ και συνεχίζουμε...



4 σχόλια:

Flonsavardu είπε...

εγώ ήξερα και από πριν.

Randy Marsh είπε...

Ναι σε είδαμε.

Χρήστος Χρήστης είπε...

Πλέον φοβάμαι να κοιτάξω κάτω απ' τον νιπτήρα τα βράδια ...

Unknown είπε...

psemata ine i teleutaia ikona stin ameriki apla epithethikan kati kseni oxi mia terastia akrida i telutea foto eiani photoshop