Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Νέα κατσαρίδα που πετάει!


Όπως όλοι γνωρίζουμε, τον τελευταίο καιρό η φύση και τα τσιράκια της τα ζώα, αποφάσισαν να επιτεθούν στην ανθρωπότητα εξαπολύοντας λυσσαλέες επιθέσεις εναντίον της. Χωρίς κανέναν λόγο, πρόκληση ή αφορμή, εμφανίζονται ακραία καιρικά φαινόμενα, ενώ παράλληλα κατασκευάζονται συνεχώς νέα ζώα πιο μεγάλα, ανθεκτικά και αηδιαστικά από τα προηγούμενα, με μοναδικό σκοπό την τρομοκράτηση και στην συνέχεια τον αφανισμό του ανθρώπινου είδους. Τεράστιοι αρουραίοι και γιγαντιαίες ακρίδες, σκύλοι που πυροβολούν, αετοί που βιάζουν μικρά παιδάκια και δελφίνια που πετάνε, είναι μερικά από τα παραδείγματα νέων ζώων-δολοφόνων (όλα τα ζώα-δολοφόνοι εδώ). Τελευταίο επεισόδιο αυτής της αναίτιας επίθεσης, είναι η εμφάνιση νέου είδους κατσαρίδας που πηδάει! Ναι ναι καλά ακούσατε ΠΟΥ ΠΗΔΑΕΙ!!! Δείτε το βίντεο:

 Είναι διασταύρωση κατσαρίδας, γρύλου και ακρίδας και κατασκευάστηκε στις ζούγκλες της Αφρικής. Μάλιστα παρόλο που έχει πόδια ακρίδας, το μοναδικά αεροδυναμικό της σχήμα της επιτρέπει να πηδάει δύο φορές πιο μακριά από οποιαδήποτε ακρίδα, δηλαδή σχεδόν να ΠΕΤΑΕΙ! Κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2011 και από τότε εξαπλώνεται σε όλον τον κόσμο ενώ εκτιμάται πως αυτό το καλοκαίρι θα κάνει την εμφάνισή της και στην Ελλάδα!
Την ίδια στιγμή εμείς ασχολούμαστε με το PSI και το ΔΝΤ... Μια κρίση έρχεται και φεύγει. Μια ιπτάμενη κατσαρίδα έρχεται και δεν φεύγει ποτέ. Παραμονεύει κάτω από το κρεβάτι σου και σε ξεφτιλίζει μια ζωή...  


bonus (πατήστε πάνω για μεγέθυνση)


3 σχόλια:

Pads είπε...

Αίσχος! Που ειναι η γραμματεία πολιτικής προστασίας;

santa panos είπε...

Για αυτό λοιπόν εξοπλιστείτε με τις αράχνες τελευταίας τεχνολογίας!

mahler76 είπε...

ααααχ Παναγιά μου κάνε το θαύμα σου να σωθούμε!